Razerin yeni mekanik oyun klavyesi suya ve toza dayanikli

Razer’in yeni mekanik oyun klavyesi suya ve toza dayanıklı

Razer‘in yeni mekanik oyuncu klavyesi dökülen sıvılardan artık sağ çıkabilir. Yeni duyurulan BlackWidow Ultimate oyuncu klavyesi artık suya ve toza karşı IP54 sertifikasıyla geliyor.

Yeni klavyenin arkaplanı yeşil LED ile aydınlatılarak tuşlara şık bir hava katılmış. Ayrıca oyun sırasında, dalgalanma gibi birçok ışık alternatif efekleri oyuncuların zevkine bırakılmış. Klavyenin 80 milyon tuş vuruşuna sahip olduğu iddia ediliyor. Razer Green Switches’ı kullanmış. Bu bakımdan tuşlara tıkladığınızda 50 gramlık bir çalıştırma kuvveti sunuyor. Ayrıca herhangi bir makro işlem amacınız varsa eğer, klavye üzerinden makro işlerinizi halletmeniz mümkün.

Razerin yeni mekanik oyun klavyesi suya ve toza dayanıklı1

Razer verdiği sözü eğer tutabilirse, birçok oyuncu bu klavyeyi alacaktır. Çünkü oyun sırasında atıştırılan birçok yiyecek haliyle masaya ve klavyeye dökülüyor. Hatta bazen sinirlenip bardağı bile itekleyebiliyoruz. BlackWidow klavye boyutu ise 7.98 inç x 6.02 inç x 2.36 inç. Ağırlığı ise kabloyla beraber 1 kilodan biraz daha hafif kalıyor.

Razer Blackwidow oyuncu klavyesi resmi web sitesinde şuan hazır ve Aralık ayı içerisinde bütün dünyada satışa çıkacak. ABD fiyatı 109.99 dolar olarak ifade ediliyor.