razer mobile 1

Razer’ın oyun severler için ürteceği akıllı telefon’un detayları

Oyuncular için özel olarak tasarlanacak olan bir akıllı telefon üretmeyi planladığını açıklayan Razer’dan yapılan açıklama ile detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Razer Ceo’sunun yapmış olduğu açıklamada sektöre de şu an oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir akıllı telefon olmadığını; bu noktada oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak üzere mevcut akıllı telefonlardan çok daha farklı bir modelin sunulacağını açıkladı.

Merak uyandıran bu açıklama üzerine telefonun ekim ayı içerisinde resmen sunulmasının olası olduğu gözüküyor.
Razer bu hareketi ile büyüyen oyun pazarından pay almaya çalışacağı belli oldu. Ancak Razer’ın pazarlama hedefleri doğrultusunda Türkiye pazarına girip girmeyeceği de ayrı bir soru olarak karşımıza çıkıyor.

razer switchblade mobile

Razer ürünlerinin fiyatının yüksek olmasının başlıca nedeni performans odaklı cihazlar üretmesinden kaynaklı olduğunu belirtelim. Ülkemizde bu neden ile pek rağbet görmemesine rağmen ekim ayında duyurulacak olan yeni ürünün Türkiye’de resmi olarak satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili durum da beklediğimiz bir gelişme olacak.

Ekim ayında açıklanması ile birlikte zGold adı verilen bir sanal para birimini de oyun severler ile tanıştıracak olan Razer; zGold’un tam olarak nasıl kullanılabileceği henüz net olarak açıklanmadı ancak dağıtımının Razer tarafından üretilen bir PC yazılımı üzerinden yapılacağı belirtiliyor.