razer kiyo

Razer’dan Yayıncılara Özel Kamera ve Mikrofon!

Amerikan menşeili teknoloji firması Razer internet ortamında yayın yapan kullanıcılara yönelik 2 yeni ürün tanıttı.

Oval LED ışıklı tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken web kamerası ve özel mikrofonu ile yayınlara hitap eden firma en kısa sürede ürünleri piyasaya sunacak.

Genel hedef kitlesi olarak oyun severlere ürünler üreten Razer, yeni tanıttığı ürünlerle yayın yapan oyuncu ve özellikle Youtuberlara yönelik Razer Kiyo ve Seiren X adındaki ürünleri üretti. Yayın sertifikası bulunan ürünlerin oldukça ilgi görmesi bekleniyor.

Razer Kiyo

Usb 2.0 destekli 4 MP çözünürlükte yayın yapabilen kamera 720P görüntü kalitesinde 60 FPS, 1080P’de ise 30 FPS kayıt imkanı sunuyor. Kameranın en önemli özelliği ise merceğin etrafında bulunan oval LED ışıkları. 12 adet beyaz rengi barındıran LED lambalar görüntü kalitesinde önemli rol oynuyor. OBS ve XSplit’e kolaylıkla uyum sağlayan kameranın satış fiyatı ise 100 dolar.

Seiren X

İddiasına göre ses gecikmesi sıfır saniye olan mikrofon, titreşim engelleyici özelliğe sahip. Bu sayede arka plan seslerini bir hayli azaltan mikrofonunu fiyatı ise yine aynı şekilde 100 dolar.

Ürünlerin taşınabilir özellikte olması ve yayıncılar için özel üretim olması oldukça önemli birçok oyun sever tarafından ilgi ile karşılanacak bir ürün.