Razer Thresher Ultimate

Razer Thresher Ultimate Özellikleri ve Fiyatı

Oyuncu aksesuarlarıyla ünlenen markalardan biri olan Razer, oyuncu serisi ürünlerini güncellemeye başladı. Bu noktada markanın son ürünlerinden birisi de Razer Thresher Ultimate oyuncu kulaklıkları oldu. E3 2017 fuarında tanıtılan yeni kulaklıkların özellikleri haberimizde.

E3 2017 fuarında sadece yeni seri oyunlar tanıtılmadı. Bunun yanında oyun dünyasını renklendirecek olan birçok yeni aksesuarda tanıtıldı. Sektöre damga vuracak olan XBOX X serisinin tanıtımından sonra yeni gelen ürünlerden biri ise Razer Thresher Ultimate serisi oldu. Razer’ın oyunculara özel olarak sunduğu yeni kulaklıklar markanın, kulaklık serisinin de devamı niteliğinde. Tasarım kısmında da yine bu durumun etkilerini görmekteyiz. Peki Razer Thresher Ultimate serisinin sunduğu özellikler neler? Razer Thresher Ultimate oyunculara neler sunuyor? Detaylara bakalım.

Razer Thresher Ultimate

Razer Thresher Ultimate Tüm Özellikleri

Razer Thresher Ultimate oyuncu serisi kulaklıkların özellikleri üst segment kulaklık özelliklerini yansıtmakta. Özellikler kısmında ilk dikkat çeken kısımda kulaklık başları. Çok daha konforlu bir sisteme sahip olan başlıkların yanı sıra çerçeve kısımlarında da ışıklandırılmış dış çeperlerde bir hayli dikkat çekiyor.

Katlanabilir mikrofon ve ayarlanabilir çerçeve kısmı gibi oldukça kullanışlı bir seri olan Razer Thresher Ultimate, kulaklık yaşıtlarında ise soğutucu jel kullanımı yapıldığını görüyoruz. Çok daha konforlu bir kulaklık olan serinin, teknik özellikler kısmında ise yine tatmin edici özellikler görmekteyiz. Her hoparlör ise 50 mm değerine sahip olan serinin, kablosuz bağlantı desteği sunduğunu da belirtelim.

Mikrofonu ve gürültü engelleme sistemi sayesinde oyunlarda net sohbet sunan kulaklığın kablosuz Dolby 7.1 ses teknolojisi de sunulduğu açıklandı. Oldukça kullanışlı olan kulaklıkların hem PS4 hem de XBOX One içinde entegre sistemleri bulunuyor. Tüm bu özellikleriyle beraber bu ay sonunda satışa çıkacak olan Razer Thresher Ultimate kulaklıklarının, fiyat bilgisi de verildi. Oyuncu kulaklığının fiyatı yurt dışında geçerli olmak üzere 250 dolar olarak açıklandı. Bu fiyatın ülkemizde ne kadar olacağı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Çıkış tarihi konusunda da ülkemiz için herhangi bir fiyat yok.