Razer-Electra-V2-headsets

Razer Oyuncular İçin Tasarladığı Kulaklığı Tanıttı!

Teknolojik ürün üreticisi Razer oyucular için özel olarak tasarladığı Electra V2 kulaklığı tanıttı.

Yenilenen görünümü ile kullanıcıların beğenisine sunulan Razer Electra V2 kulaklığı ayarlanabilir alüminyüm kafa bandı ve parlak yeşil rengi ile oyun severlerin dikkatini çekiyor. 3,5 mm standart analog dönüştürücüye sahip olan kulaklığın USB bağlantıya sahip bir başka modeli de bulunuyor.

Razer’in yeni kulaklığının en önemli özelliği kuşkusuz sunduğu 7.1 surround ses deneyimi olacak. 7.1 surround ses yazılımı sayesinde 360 derecelik bir oyun sesi deneyimi sunuyor. Ayrıca kulaklık yastıkları özel deri maddeden üretilmiş ve oldukça rahat.

Bir başka özelliğine gelecek olursak yeni modelde 40 mm’lik neodimyum sürücüler bulunmakta bu sürücüler sayesinde oyun sırasında veya müzik dinlerken en iyi ses deneyimini yaşatmak için özel olarak ayarlandığı bildiriliyor.

Oyun Severlerin Gözdesi: Razer Electra V2 Kulaklık

Kulaklık oyuncular için özel üretildiği için birde mikrofonu bulunuyor. Dilediğinizde bu mikrofonu çıkartabiliyorsunuz. Mikrofonun ses deneyimi oldukça iyi özel telefon görüşmelerinizde daha kullanabileceğiniz türden bir kolaylığa sahip. Razer’in CEO’su Min-Liang Tan tarafından yapılan açıklamada ise her bütçeye uygun en iyi kulaklığı üretmeye çalıştıklarını ifade etti.