rami 1

Rami Ismail sayesinde her gün ücretsiz oyun oynayacaksınız!

Rami Ismail adında bir yazılımcı ve oyun geliştiricisi tarafınca ortaya çıkan bir proje kapsamında, 2019’da her gün 24 saatlik bir oyun ücretsiz oynanabilecek.

Nuclear Throne adındaki oyununda ayrıca geliştiricisi olan Ismail, daha önceden kimsenin aklına gelmeyen bir projeye resmen imza atarak Mediatations adında bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama kapsamında her gün yeni bir oyun size ücretsiz olarak sunulacak.

Rami Ismail Projeye İmza Attı!

Oyunları oynamak için ise 24 saatlik bir süreniz olacak ve programı her açtığınızda günün oyunu otomatik olarak indirilmeye başlayacak. Ertesi gün ise uygulamayı açtığınızda o gün hangi günse o oyunu sadece oynayabileceksiniz. Eski oyunu yeniden oynama şansınız maalesef bulunmuyor.

https://twitter.com/tha_rami/status/1079894679045525504

“MUTLU 2019’LAR. OYUN YAPIN, OYUN OYNAYIN.”

Indie yapımcılarının şuan için çok ilgi gösterdiği bu uygulama ilk 2 gün boyunca çok keyifli bir şekilde oyunları oynayarak geçirildi. Ismail, ayrıca bitirmesi 5-10 dakika sürecek ve 6-10 saat arası geliştirilen kısa ancak keyifli oyunları tercih edeceğini belirtti. Sizde Meditations indirerek her gün yeni bir oyunu 24 saat boyunca ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.