rb6 outbreak teaser 01 1

Rainbow Six Siege’e zombiler geliyor!

Ubisoft tarafından paylaşılan bilgilere göre Rainbow Six Siege, zombilere karşı savaşılan yeni bir moda kavuşacak. Detaylar yazımızda.

Bugün yapılan Pro League canlı yayını sırasında Rainbow Six Siege ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan Ubisoft, bir etkinlik çerçevesinde oyuna zombi modunun ekleneceğini doğruladı. “Mission Outbreak” isimli bu etkinlik en az bir hafta kadar sürecek. Modun nasıl bir içeriğe sahip olacağını söylemek için henüz çok erken, ancak paylaşılan ilk bilgilere bakacak olursak Call of Duty’nin zombi moduna oldukça benzeyecek.

https://www.youtube.com/watch?v=8x_EmHgsKcY

Bu özel etkinlik Year 3 içeriğinin ilk sezonunda yer alacak. Bunun yanı sıra ilk sezonda, yani Operation Chimera’da iki yeni biyolojik tehlike uzmanı operatör tanıtıldı. Rusya’dan ve Fransa’dan olan operatörlerin her ikisi de geçmişte biyoterörizmle mücadele etmiş.

Rainbow Six Siege 3. sene operatörleri

Screenshot 5 0

Yukarıdaki görselden de görebileceğini gibi ikinci ve dördüncü sezonda oyuna yeni haritalar eklenecek, üçüncü sezonda harita değişiklikleri yapılacak. Bunun yanı sıra ikinci sezonda iki İtalyan operatör, üçüncü sezonda bir İngiliz ve Amerikalı operatör, dördüncü sezonda ise iki Faslı operatör tanıtılacak.

Mission Outbreak’in tanıtılması oyunun gelişimi açısından son derece önemli çünkü oyunun ilk 3 oyunculu modu olacağı açıklandı. Bakalım bundan sonra Ubisoft ne gibi kararlar alacak.