pubg 1 1

PUBG Yeni Rekorlara Doymuyor!

PUBG, elde ettiği başarılar ve gösterilen ilgi git gide artıyor. Çoğu zaman belli bir seviyede kalan online oyunların aksine PUBG, final bölümü ile birçok rekora imza atmayı başardı.

PUBG, PC’ler de kırdığı rekorun yanında çok kısa zamanda konsol tarafında da başarı sağlamayı başardı. Playstation konsollarında henüz destek yok fakat Xbox One oyun konsollunda yeni rekorlara imza atılıyor.

Microsoft ile XboxOne ile anlaşma sağlanması üzerine, bu anlaşmanın meyvelerini almaya başladı. Konsol oyuncu sayısının 3 milyonu yakaladığı açıklandı. 20 gün gibi kısa bir zamanda 3 milyon kullanıcı sayısını yakalamayı başaran PUBG, Xbox One oyun konsollarında açık ara rekora imza atmıştı. 3 milyon oyuncu sayısının sadece 20 günlük bir süre içerisinde elde edilmiş olması Microsoft’un oyun konsolları içinde bir rekor olarak değerlendirilebilir.

PUBG‘nun Sony’nin oyun konsollarına gelmesiyle beraber oyuncu kitlesini çok daha artması bekleniyor. Ancak Sony’nin bu konuda bir çalışmasının olduğu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.