PUBG Mobile

PUBG Mobile, Fortnite’ı geçerek zirveye yerleşti

Birçok ülkede indirilmeye sunulacağının açıklanmasıyla birlikte gündeme gelen PUBG Mobile, birkaç gün içerisinde iOS ve Android platformlarında en çok indirilen oyun oldu ve Fortnite: Battle Royale’in zirvedeki yerini aldı.

PC ve Xbox platformlarında indirilmeye sunulduğunda rekor üstüne rekor kıran PUBG, diğer platformlardan farklı şekilde ücretsiz olan mobil oyunuyla birlikte mobil platformda da rekorlarına devam ediyor. İlk olarak Çin’de indirilmeye sunulan, yalnızca birkaç gün önce de belirli ülkelerde uygulama mağazalarındaki yerini alan PUBG Mobile, şimdiden iOS’de (App Store) ve Android’de (Google Play) ilk sıraya yükseldi.

PUBG Mobile

PUBG Mobile en büyük rakibini geride bıraktı

Oyunun sadece birkaç gün içerisinde ilk sıraya yerleşmesi büyük bir başarı, ancak ilk sırayı en büyük rakibi olarak görülen Fortnite: Battle Royale’in elinden alması kesinlikle daha büyük bir başarı. PUBG ve Fortnite, diğer platformlarda da sürekli birbiriyle kıyaslanan oyunlar. PUBG, Fortnite gibi ücretsiz olmamasına rağmen devasa oyuncu kitlesiyle bütün platformlarda lider konumunda.