PUBG

PUBG’nin “büyük planı” belli oldu!

PUBG’nin yapımcı şirketi PUBG Corp’un CEO’su Chang Han Kim, verdiği bir röportajda şirketin planlarından ve oyunun geleceğinden bahsetti. Şirket, PUBG’yi tüm platformlara ve hayatın her alanına dahil etmek istiyor.

Geride bıraktığımız 2017 senesine birçok oyun damgasını vurdu ve bunlardan birisi de kesinlikle PUBG. Sıra dışı oyun yapısı, eğlenceli içeriği ve heyecan uyandıran çekişmeleriyle milyonlarca oyuncuyu kendine hayran bırakan PUBG, son derece büyük planlara sahip. PUBG’nin yapımcı şirketi PUBG Corp’un CEO’su olan Chang Han Kim, verdiği bir röportajda PUBG’yi yalnızca PC platformunda sınırlı tutmak istemediklerini söyledi. Oyunun farklı platformlara, tüm platformlara yayıldığını görmek istediğini dile getiren Chang Han Kim, PUBG’nin bu yayılmayla kalmayarak TV ve medyanın diğer bölümlerine de dahil olan evrensel bir medya kuruluşu haline gelebileceğini paylaştı.

Chang Han Kim’in bu açıklamalarının çok iddialı veya abartılı olduğunu düşünebilirsiniz, ancak son dönemlerde oyunların (özellikle TV’ye uyarlanabilecek şekilde geniş bir konuyu ele alan oyunların) sıklıkla filmlerinin ve animasyonlarının yapıldığını görüyoruz. PUBG’nin de kendi filmine sahip olan oyunlardan birisi olabilme ihtimali mevcut.

PUBG

PUBG 1.0 yayımlandı

Uzun bir süredir yapım aşamasında olan oyunun 1.0 sürümü geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Şimdilik bu sürümden yalnızca PC platformunu kullanan oyuncular faydalanabiliyor, ancak diğer platformdaki oyuncular da PUBG’nin tamamlanmamış halinden rahatsızmış gibi görünmüyor. Oyun Xbox One platformunda kullanıma sunulduğunda yalnızca 48 saat içerisinde 1 milyon satış sayısına ulaşmayı başarmıştı. Şirket oyunun böylesine büyük bir başarıya ulaşmasını beklediklerini, ancak Xbox One platformundaki satış rakamlarının beklediklerinin de ötesinde olduğunu dile getirmişti.

Şirketin bundan sonraki hamlesi ne olacak bilinmiyor. PUBG’nin filmi çekilseydi izlemek ister miydiniz?