PUBG Mobile cikti

PUBG Artık Mobilde!

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un daha önce yayınlanacağını sizler ile paylaştığımız mobil sürümü olan PUBG Mobile, iOS ve Android için indirilebilir durumda. PUBG’yi indirmek için yapmanız gerekenler…

Belki de adından en fazla bahsedilen ve kırdığı rekorlar ile adını hemen hemen her ay duyduğumuz PUBG’ın mobil versiyonu, App Store ve Google Play’den indirilebilir durumda.

Tencent’ın yayınladığı PUBG Mobile, Windows PC, Xbox One gibi güçlü sistemlerin aksine mobil platformlarda 100 oyunculu hayatta kalma oyununu yeniden canlandıracak.

Tencent’ın App Store’daki açıklamasında yer alan bilgiye göre, mobil oyunun PC sürümünün mükemmel bir şekilde yeniden canlandırması olduğu belirtilmiş. PUBG Mobil’de sesli sohbet gibi imkanlar da bulunuyor. Akıllı telefonlara özel optimizasyonlar, araçların otomatik olarak alınması, asistan, sürüş için direksiyon ve pedallar dahil olmak üzere çeşitli ekran kontrollerinin yer aldığı PUBG Mobile, hemen hemen ana oyun ile aynı oynanışa sahip.

PUBG Mobile, iOS 9 ve üzerinde ki versiyonlar da çalışıyor. Android sürümü ise Android 5.1.1 Lollipop ve üzeri sürümlerini destekliyor. Minumum 2GB RAM’i bulunan bir cihaz ile oynamanızı öneriyor.

Oyunu Nereden İndirebilirim?

Oyun Android versiyonu 674 MB iken, iOS’ta ise 892 MB olarak yer alıyor. Oyun idirilip açıldıktan sonra da indirme işlemi devam ediyor.
Ücretsiz olarak sunulan PUBG Mobile’ı Android için buradan, İOS için ise buradan indirebilirsiniz.