PUBG

PUBG oyuncuların gözünün yaşına bakmadı: 100 bin kişi banlandı!

PUBG, hile kullanan oyunculara karşı ne kadar sert olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 10 milyon oyuncunun takibini yapan oyun ekibi, 100 bin kişiyi hile kullanımına bağlı olarak banladıklarını duyurdu. İlerleyen günlerde daha fazla hile kullanıcısının banlanacağı bildirildi.

Son dönemlerin en çok oynanan oyunu olan PUBG, geliştirilme döneminin resmi olarak sonlanması ve 1.0 sürümünün yayımlanmasıyla birlikte büyük çaplı bir “hile temizliği” gerçekleştirdi. Oyunun geliştirici ekibi, yeni sürümün yayımlanmasıyla birlikte 10 milyon oyuncuyu detaylı olarak incelediklerini ve bu oyuncuların arasından 100 bin kişinin hile kullanımına bağlı olarak oyundan banlandığını duyurdu. Yeni sürümde en büyük önceliklerinin hile kullanımının önüne geçmek olduğunu açıklayan oyun ekibi, aynı şekilde incelemelere devam edeceklerini ve hile kullanıcılarına hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerini açıkladı.

PUBG ban

PUBG büyümeye devam ediyor

Şu anda birçok platformda kullanıma sunulmuş olan oyun, Çinli Tencent ile yapılan iş birliği kapsamında mobil oyun olarak da karşımıza çıkacak. Mobil oyunun şimdilik yalnızca Çin’de kullanıma sunulması planlanıyor. Gelecek dönemlerde diğer ülkelerde de kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz net değil. Mobil oyunun tanıtım videosuna buradaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.