playstation Plus Temmuz 1

PS Plus, PS4, PS3, PS Vita Temmuz ayı ücretsiz oyunları belli oldu

PlayStation alışık olduğumuz ay sonunda gerçekleşen ücretsiz oyun dağıtımını, PlayStation Plus platformunda da ücretsiz şekilde dağıtılması beklenen oyunları tanıtıyor. İşte Temmuz ayı için ücretsiz dağıtılan oyunlar.

Kısa süre önce Sony’nin yapmış olduğu açıklamalardan yola çıkarak PlayStation 4’te Until Dawn, Game of Thrones: A Telltale Games Series, Don’t Die, Mr. Robot ve That’s You yapımları PlayStation Plus kullanıcılarına Temmuz ayında ücretsiz olarak dağıtılacak. Oldukça heyecan uyandıran bu dağıtım kullanıcıları oldukça şaşırtmış durumda.

Sony, Heyecan Uyandırıyor!

PlayStation 3 kullanıcılarını da unutmayan Sony, Resurrection, Tokyo Jungle ve Darkstalkers adında gelen oyunları ücretsiz olarak dağıttı. Ayrıca tüm bunların yanı sıra PS Vita platformu için de Don’t Die, Mr. Robot ve Element4l’ü bu platformun kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor.

PlayStation Plus, PlayStation ‘ın oyunlarını online şekilde oynanabilmesi için gelen bir hizmet. Böylelikle karşılıklı arkadaşlarınızla çevrimiçi oyun oynama deneyimi yaşamak mümkün.

https://youtu.be/DP7sphavEJ0