ps4 slim bim 1

PS 4 Slim 2 Haziran’da 999 TL’ye BİM’de Satışa Çıkıyor

Son zamanlarda yapmış olduğu ciddi satışlarıyla daima dikkat çekmeyi başaran BİM’in bir yeni satış planı ise PlayStation 4 Slim olarak görüldü.

Son zamanlarda yaptığı birçok güzel satış planlarıyla sürekli gündemde olan BİM’in bir yeni satış planının ise PlasyStation 4 Slim olduğu öğrenildi. İşte PlayStation 4 Slim Bim’de etiket fiyatı ve detayları. Geçtiğimiz dönemlerde şubelerinde PlayStation 4’ü çok uygun fiyata satarak diğer mağazaların önüne geçen ve ciddi hasılat kaldıran BİM, şimdi de PlayStation 4 Slim satmayı planlıyor. Paylaşılan katalog üzerinde de görüldüğü gibi 999 TL etiket fiyatıyla satışa çıkan PS 4 Slim, 2 Haziran günü tüm BİM şubelerinde satışa çıkıyor.

bim ps4slim

PS 4 ve PS 4 Slim Arasındaki Fark Ne?

İlk olarak belirtelim ki PS 4 ve PS 4 Slim arasında çok fazla bir fark bulunmuyor. Fark olarak boyut farkı olduğunu ve beraberinde düz PS 4’e göre USB çıkışları ve optik ses desteği dışında hiçbir şekilde donanımsal bakımdan bir fark olmadığını belirtelim.

Ayrıca PS 4 Slim 500GB almak pek kolay olmayacak gibi duruyor. Sonuçta daha önceden PS 4 için sabahın erken saatlerinde kuyruğun oluşması ve sınırlı stok olması nedeniyle PS 4Slim içinde ciddi sorunlar oluşabilir. 2 yıl ithalatçı garantili olarak satışa çıkacağını ve yanında DualShock 4 bulunacağı belirtilmiş durumda.