Twitter Ipuclar

Profesyoneller Bir Şekilde Twitter İpuçlarını Kullanın

Twitter’ı bir profesyonel gibi nasıl kullanacağınızı bilmek ister misiniz? Twitter pazarlama çabalarınızı geliştirmenize yardımcı olmak için en sevdiğimiz Twitter ipuçları ve püf noktalarından 5 tanesini seçtik. En iyi seçimlerimiz, güven inşa etmekten takipçi edinmeye ve başarılı canlı tweetlemeye kadar her şey için sağlam tavsiyeler sunar.

Twitter İpuçlar

Twitter’da Güvenilir Bir Marka Oluşturun

Büyük bir vaat ve beklenti ile bir şey aldığınız zamana, sadece derhal kırılması için tekrar düşünün. O markaya tekrar güvenmek zaman aldı, değil mi? Aynı sosyal medya için de geçerli. Kitleniz, ilgili olabilecekleri ve değer sağlayan içerikler istiyor. Hiçbir marka müşterileri ile kibar, dürüst ve şeffaf olduğu için eleştirilmedi.

Profesyonel Bir Şekilde Twitter Hashtag Kullanın

Birçok kişi acımasız bir şekilde hashtag’la alay ettiler, ancak Twitter’da inanılmaz bir gücü var. Doğru kullanıldığında, bir etiket, markanızın daha fazla kullanıcıya ulaşmasına ve trend olanlarla ilgilenmesine yardımcı olabilir.

Twitter’daki Görüntü Boyutu Önemli

Bir fotoğraf çok şey söyler. İyi bir şey, çünkü Twitter’da çalışmak için sınırlı sayıda kelimemiz var. Neyse ki, kullanıcılar 23 karakter pahasına da olsa her tweet ile dört adede kadar resim ekleme seçeneğine sahipler.

Twitter’da Daha Fazla Takipçi Alın

Boş bir tiyatroya oynamak zor, bu yüzden takipçi sayınızı artırmak için birkaç yöntem deneyin. Twitter profilinizi tamamlama (resimler dahil), ilginç veya eğlenceli içerikleri tweet ve sık sık yayın yapmak, izlemenizi arttırmanın iyi bir yoludur.

Gömülü Tweet’leri kullan

Bir blog yazıyorsanız veya bir haber sitesine gönderiyorsanız, bir tweet yerleştirmek, etkileşimde bulunmanıza yardımcı olabilir. Tweet’ler içeriğe gömüldüğünde, makale başlığı ve ilgili Twitter hesabı görünecektir. Bu, makaledeki tıklamaları aynı anda arttırmanın ve Twitter’da okur kitlesini artırmanın harika bir yoludur.