prison 1

Prison Architect Mobile Çıkış Tarihi Belli Oldu

Introversion Software, resmi indirme yolları dışında indirilen Prison Architect Mobile’ın sonunda çıkış tarihini duyurdu. Bunun yanı sıra beta sürecinde yer alacak ülkelerinde açıkladı. İşte detaylar…

Introversion Software nihayet beklenen haberi verdi. Prison Architect‘in resmi bir şekilde Haziran ayına girmeden çıkacağı belirtildi. Bildiğiniz gibi kısa süre önce ay yapım Hollanda üzerinde resmi olarak sunulmuş ve APK dosyası diğer kullanıcılar tarafından internet üzerinde yayınlanmıştı.

Beta’ya katılacak ülkeler artıyor!

Yapımcının son yapmış olduğu açıklamalara göre Prison Architect Mobile’da yer alan birçok hata ciddi bir çalışma ile giderilirken, İsveç ve Avustralya ülkelerinin de kullanımına sunulduğu öğrenildi. Bu bakımda yeni iki ülkede beta sürecine giriş yapmış durumda. Diğer beta kapsamına girecek ülkeler şuan için açıklanmamışken, umarız diğer ülkelerde hızlı bir şekilde giriş yapar. Yinede belirtelim Türkiye’nin neredeyse yüzde 1 bile ihtimali olmadığı bir gerçek. Bu bakımdan ülkemizde ki oyuncuların çıkış tarihini beklemesi gerekiyor.

https://youtu.be/o8c20XZq5TI