Prey

Prey İçin Sistem Gereksinimleri Resmi Olarak Ortaya Çıktı

Oyun dünyasının efsanelerinden biri olan Prey serisi neredeyse 15 senelik tarihinden sonra yenilenmiş versiyonuyla beraber bir kez daha piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Şimdilerde PS4 ve Xbox versiyonları için demo sürümü yayınlanan oyunun resmi olarak sistem gereksinimleri de ortaya çıkmış oldu.

İlk versiyonuyla oyun dünyasına hızlı bir giriş yapmış olan Prey yayınlandığı ilk anda farklı yapısıyla dikkat çekmişti. Kısa süre içerisinde en başarılı oyunlardan biri olan Prey yapımının bu kadar çok sevilmesine karşın yapımın bir türlü devam serileri gelmedi. Son olarak 2K Games tarafından yayınlanan versiyonu ilgi odağı olan oyunun şimdilerde ise uzunca bir aradan sonra yeni versiyonu ortaya çıktı. Bu sene içerisinde yenilenmiş versiyonu ile piyasaya geri dönüş yapacak olan Prey yapımının 2017 versiyonu da şimdiden ilgi çekmeye başladı.

Efsanenin geri dönüş serisi olacak olan serinin nasıl detaylar barındırdığı ve ne gibi bir sisteme sahip olacağı konusunda da belli başlı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Özellikle demo versiyonunun yayınlanmasından sonra oyun hakkında daha geniş bilgilerde elde edilmiş oldu. Oynanış konusunda çok daha başarılı bir yapım olarak gösterilen yeni Prey’in grafik sistemleri de bir hayli geliştirilmiş olarak gösteriliyor. Grafik yapısı bir hayli değiştirilmiş ve genel oynanış anlamında büyük oranda iyileştirmeler alan serinin demo versiyonunun yayınlanmasının hemen ardından ise oyunun sistem gereksinimleri de ortaya çıkmış oldu. Bilgisayar kullanıcıları için açıklanan sistem gereksinimleri nasıl? Bakalım.

Prey Sistem Gereksinimleri Dikkat Çekecek

Xbox ve PS4 versiyonlarından farklı olarak bilgisayar kullanıcıları için açıklanan sistem gereksinimleri şöyle;

Minimum Sistem Gereksinimleri

Ekran Kartı Modeli: Nvidia GTX 660 2 GB ve üstü, AMD Radeon 7850 2 GB ve üstü

İşlemci Modelleri: Intel i5-2400 işlemcileri, AMD FX-8320 işlemci modeli

Bellek Miktarı: 8 GB RAM

Prey sistem gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Ekran Kartı: Nvidia GTX 970 4 GB, AMD R9 290 G GB ve üstü seriler

İşlemci Modelleri: Intel i7-2600K, AMD FX-8350

Bellek Miktarı: 16 GB RAM

Sistem gereksinimleri de oldukça yükse gösterilen oyunun tüm bu yapıyla ne kadar başarılı olacağını göreceğiz. Yayınlanacağı dönem için en çok konuşulan serilerden biri olması beklenen oyunun daha ne gibi ayrıcalıkları olacağını ise full versiyon yayınının yapılmasının ardından göreceğiz. Şimdilik demo versiyonları oldukça başarılı bulunmuş durumda. Bilgisayar versiyonunun 200 TL civarlarında satışa çıkacak olan oyunun PC deme versiyonu ise merakla bekleniyor.