Pokemon GO e1497973328917 1

Pokemon GO En Büyük Güncellemesini Aldı

Mobil platformlar üzerinde en çok oynanan oyunlardan biri olarak bilinen Pokemon GO, geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme haberiyle daha gündeme geldi. Niantic bir açıklama yayınlayarak oyuna, şimdiye kadar gelen en kapsamlı güncellemeleri yüklediklerini açıkladı. İşte Pokemon GO yeni güncellemesi için haberler.

Pokemon GO, arttırılmış gerçeklik kategorisinin en iyi oyunlarından biri olarak biliniyor. Sadece bir oyun değil, aynı zamanda efsane haline gelmiş bir çizgi dizinin de devam serisi olmasıyla öne çıkan Pokemon GO oyunu, ilk gün yakaladığı popülariteyi ise devam ettirme adına sürekli yeni iyileştirmeler alıyor.

Mini güncellemelerle beraber oyunun çok daha ilgi çeken bir hale getirildiğini görmekteyiz. Bu zamana kadar sürekli mini güncellemeler yapıyor olsa da son olarak oyuna çok kapsamlı bir güncelleme daha geldiği öğrenildi. Pokemon GO için yapılan haberlere göre oyuna, şimdiye kadar yayınlanmış en büyük güncelleme eklendi.

Pokemon GO Tüm Yeni Özellikler

Güncellemenin yayınlanmasının ardından oyuncuların en merak ettikleri konu ise güncellemenin ne gibi yenilikler sunduğu oldu. Bu konuda da resmi blog sayfası üzerinden açıklamalar yayınlayan Niantic yeniliklerini tanıttı. İlk olarak Pokemon yapısının değiştirildiği de böylelikle ortaya çıkmış oldu. Yeni güncelleme sonrasında artık Pokemonlar için moral barı adı verilen bir özellik kullanıma sunuldu.

Pokemon GO

Bu özellik sayesinde uzun süre spor salonlarında yalnız bırakılan Pokemonların savaş yeteneklerini düşürecek moral düşüşü yaşadığı ve oyunun biraz daha gerçeklik kazandığı görülüyor. Bir diğer ilginç nokta ise oyunda artık Raid canlılarının olması. Standart Pokemonlara göre çok daha büyük olan Raid Pokemonlar bir nevi oyunun baş karakterleri olacak. Bu Pokemonlar içinde özel karakterlerin yayınlanması bekleniyor. Pokemon GO güncellemesiyle beraber ikili mücadelelerin daha da geliştirileceğini de ekleyelim.

Özellikle Pokemon GO içerisinde yer alacak olan Raid Pokemonlar devasa boyutlarıyla oyuncuların bir hayli ilgisini çekecek ve yeni ögeleri kazanmak için çok daha fazla mücadele etmek gerekecek. Şimdilik bölge bölge yayınlanmaya devam eden güncellemenin ne zaman tam olarak yayınlanacağı ise net değil. Fakat oyunun hala ülkemizde açık olmaması, Pokemon GO güncellemesi için ülkemiz kullanıcılarının harici APK indirmeleri gerekliliğini doğurmakta.