ps5 ne zaman cikacak guncel

PlayStation 5’in çıkış tarihi 2018’den sonraya kalabilir

PlayStation 5 ne zaman geliyor? Yeni PlayStation nasıl olacak? Sony Interactive Entertainment America ve Worldwide Studios Şefi Shawn Layden, yapılan röportaj ile PlayStation 5 için birçok bilgiyi paylaştı.

Shawn Layden, kısa süre önce Golem ile yapmış olduğu bir röportaj ile PlayStation‘ı ve piyasa hakkında birçok detaya ulaştı. Röportaj sırasında Layden, konsollarda ki oyun geçişi hakkında PS4 Pro‘daki bir oyunun hangi tarihte PS4‘te çalışmayacağı sorusunu sormuş ve cevap olarak ” Böyle bir şey hiçbir zaman olmayacak!” cevabı anında gelmiş. Pro aslında 4K ve HDR desteği sunmanın bir kısaltması olarak belirtilmekte. Bunun yanı sıra daha kapsamlı görüntü ve daha büyük bir disk ile geliyor.

ps5 ne zaman çıkacak

PlayStation 5 Çıkışı!

Daha sonra PlayStation 5 için bir soru soran Layden, “bir zamanlar çıkacağı söyleniyordu ama tam olarak tarihi paylaşılmadı” dedi. DHA öncesinde yakın bir kaynak yeni cihazın 2018’de geleceğini ifade etmişti. Fakat Layden‘a baktığımızda 2018’i bile geçecek gibi duruyor. Şimdiye kadar PlayStation VR satış oranı 1 milyonu aşmış durumda. Hatta bazı yerlerde stok sıkıntısı bile yaşandığı gündeme gelmişti.