Sony PS5 1

PlayStation 5, Sony’nin Büyük Birinci Parti Oyunları Hala PS4’te Yayınlanıyor

PS4 ve PlayStation 5 geriye dönük uyumlulukla birlikte oynama olasılığı ile birlikte, yaklaşık 100 milyon PS4 sahibini geçmişte bırakma planları bulunmuyor. PS5’e ne kadar dikkat edildi ve Sony’nin E3’te olmayacağı gerçeği göz önüne alındığında, PS4’e gelen birinci parti oyunlarda neler olup bittiğini merak edebilirsiniz. Ancak Sony, bu münhasırların halen mevcut gen platformuna yöneldiğini doğruladı.

SIE CEO’su Açıklamalarda Bulundu

SIE CEO’su Jim Ryan, “Gelecek üç yıl boyunca, PS4, SIE’nin bağlılığını ve olasılığını belirleyecektir, çünkü mevcut sahipler tabanını meşgul ve memnun tutmaya ve yeni pazarları farklı pazarlardan ve farklı demografilerden çekmeye çalışıyoruz.” bir Sony Yatırımcı İlişkileri Günü 2019 sunumu sırasında söyledi. “Bu konuda, henüz piyasaya sürülmemiş olan yeni ve seçkin oyunların olağanüstü bir listesi ile büyük ölçüde yardım edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

PlayStation 5

Ryan, “Gelecek olan özel AAA oyunlarının sıradışı listesi” ni okuyan bir karo ile birlikte bir grafiğe sahip olan yatırımcı toplantısında bir slayttan bahsetti. II. Ölüm Muhafızları ve Tsushima’nın Hayaleti. Bu, PS5’te bu oyunların piyasaya sürülme olasılığını da dışlamaz, ancak Ryan ve Sony’nin geri kalanı henüz PS4 oyunlarının akışını kesmeye hazır değil.

PlayStation 5 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Son zamanlarda, sistemin yeni donanımlı katı hal sürücüleri için PlayStation 5 hızlı yükleme sürelerinin görüntülerini gördük. Sisteme dahil edilen etkileyici gücün bir kısmına rağmen, PlayStation 4 baş mimarı Mark Cerny, Wired yazarı Peter Rubin’e PS5’in “çekici” bir fiyat noktasına sahip olacağını söyledi.

Ne olursa olsun, yaklaşan PlayStation gelecek nesil konsolundaki yükleme sürelerinin şimdiki nesil için sunulanın çok üstünde ve üstünde olacağına dair hiçbir şüphe yok. Şu an yapılacak tek şey beklemek ve ne kadar daha iyi olduklarını görmek.