PlayStation 4 Pro Beyaz e1499770741468 1

PlayStation 4 Pro Beyaz Model Doğrulandı

PlayStation 4 Pro Beyaz konsolları resmi olarak duyuruldu. Buzul beyaz yeni seri konsolların fiyatı ve ayrıcalıkları da açıklandı. İşte tüm detaylarıyla yeni seri konsollar.

Sony’nin en çok satan oyun konsollarından biri olan PlayStation 4 Pro serisinin, sürekli artan bir satış grafiği oluşmaya başladı. Özellikle 4K desteğiyle öne çıkan yenilenmiş konsolların teknik açıdan bir hayli gelişmiş modeller olduğunu görsek de tasarım açısından yeni modelin sadece tek bir renk ile gelmesi eleştirilere neden olmuştu.

Sadece siyah kasa ile kullanıcıların karşısına çıkan PlayStation 4 Pro, bir yandan da yeni renk seçenekleri için farklı firmaların çalışmalarıyla gündeme gelmeye başladı. Beyaz kaplama, ekstra kılıflar derken artan talebi görmüş olacak ki Sony, kendi yeni renklerini duyurmaya başladı. Bu kez PlayStation 4 Pro Beyaz model Sony tarafından yapılan resmi açıklamayla beraber duyuruldu. Yeni renk seçeneğiyle beraber birçok yeni haberde verildi. Bakalım PlayStation 4 Pro Beyaz nasıl detaylarla geliyor.

PlayStation 4 Pro Beyaz

PlayStation 4 Pro Beyaz Destiny 2 Hediyeli

Sony, yeni renk seçeneklerini özel bir seri olarak sundu. Yani Destiny 2 oyunu için özel bir konsol karşımıza gelecek. PlayStation 4 Pro Beyaz modelle beraber kutudan Destiny 2 oyunu da çıkacak. Yeni gelecek olan oyunun standart paketi de değil geliştirilmiş paketi sunulmuş olacak. Erken erişim fırsatlarında olduğu gibi oyun içi ekstra objelerin kullanıcılara sunulduğunu göreceğiz.

Ekstra görev paketleri, ekstra silahlar, ekstra oyun içi deneyim gibi birçok artısı olacak paketlerle sunulacak Destiny 2 oyunu kutulu versiyonuyla beraber gelecek. Bunun dışında tekrar PlayStation 4 Pro Beyaz konsola dönecek olursak, tasarımda bir değişim söz konusu olmadığını göreceğiz.

Yine aynı tasarım ile gelecek olan konsolların, kontrol cihazları da dahil olmak üzere tamamen beyaz bir modelle geleceğini göreceğiz. Buzul beyaz olarak adlandırılan bu konsolun ne kadar ilgi göreceği bilinmez ama fiyatı oyun dahil pakette 450 dolar olacak. Eylül ayında satışa çıkacak olan yeni modelin hemen sonrasında ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor.