Play Store sesli kitap

Toplu taşımada can sıkıntısına son; Play Store’a sesli kitaplar ekleniyor

Google, Play Store’a sesli kitaplar bölümü eklemek üzere. Uygulama mağazasına eklenecek olan sesli kitap desteği, sesli kitaplara ulaşımı kolaylaştıracak ve binlerce yeni sesli kitabın yayımlanmasını sağlayacak. Can sıkıntısına birebir olan sesli kitaplar hakkında tüm detaylar haberimizde.

Eğer siz de okula veya işe giderken toplu taşıma kullanıyorsanız ve gidip geldiğiniz yol boyunca sürekli camdan dışarıyı izlemekten bıktıysanız, Google sizi bu derdinizden kurtarabilir. Google, Play Store’a sesli kitaplar bölümü eklemek adına çalışmalar yapıyor. İsminden de anlaşılabildiği gibi seçtiğiniz kitap size okunurken yalnızca kulaklığınızı takarak dinlemenizi gerektiren bu içerikler, yakın bir zamanda uygulama mağazasının kategorileri arasına eklenecek.

İlk olarak 9to5Google tarafından fark edilen yeni özellik, diğer kaynaklar tarafından da doğrulandı. Google’ın uygulama mağazasına sesli kitapları ekleyerek Amazon gibi büyük rakiplerin gerisinde kalmamayı hedeflediği düşünülüyor.

Play Store sesli kitap

Play Books da değişecek

Google’ın kitaplar için özel olan uygulaması Play Books da sesli kitaplarla birlikte büyük bir değişim yaşayacak. Uygulama, sesli kitaplara ve kullanıcılara uygun olarak baştan aşağı düzenlenecek. Bu değişimin ardından birçok cihazda yüklü olan, ancak büyük bir kesim tarafından kullanılmayan Play Books’un kullanıcı sayısının da artması bekleniyor.