Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL’ın fotoğrafları sızdırıldı!

Google’ın yeni modeli Pixel 3 XL‘a ait fotoğraflar sızdırıldı. Görseller, telefonun donanımsal özellikleri hakkında bilgi de barındırıyor.


Google’ın bir sonraki amiral gemisi Pixel 3 XL’a ait olduğu iddia edilen görseller paylaşıldı. Beyaz renge sahip olan akıllı telefon, arka kısmında yer alan tek kamerası, ekran çentiği ve ekranın alt kısmındaki büyük hoparlörüyle dikkat çekiyor.

XDA Forums’da “dr.guru” isimli bir kullanıcı tarafından paylaşılan görseller, telefonun donanımsal özellikleriyle ilgili bazı bilgileri de ortaya çıkardı. Telefon ekranında “Fastboot Mode” yazan görselden de görülebildiği üzere cihazın 4 GB RAM’i ve 64 GB depolama hafızası bulunuyor. “Crosshatch” kod adına sahip akıllı telefonun daha önceden sızdırılan bilgilerinde 128 GB depolama alanına sahip olacağı belirtilmişti. İki sızıntı arasındaki bu küçük uyuşmazlık, her ikisinin de doğruluğunun sorgulanmasına neden oluyor.

Pixel 3 XL ne zaman satışa sunulacak?

Google, son iki senedir Pixel modellerini Ekim ayının son günlerinde tanıtıyor ve en geç Kasım ayında cihazlar satışa sunulmuş oluyor. Tanıtıma birkaç ay kalmış olmasından ötürü paylaşılan görsellerin gerçek olma ihtimali bir hayli yüksek ve mevcut durum hakkında tahminde bulunacak olursak, 3 XL modeli de çok büyük ihtimalle Kasım ayında raflardaki yerini almış olacaktır.

Kaynak