pixel2 1

Pixel 2’nin Tanıtacağı Tarih Google Tarafından Açıklandı!

Yeni amiral gemisi olan Pixel 2’nin tanıtım tarihini Google paylaştığı video ile açıkladı.

4GB RAM ve 64 ve 128GB dahili hafıza seçenekleri ile sunulması beklenen ve Google‘ın LG ile ortak olarak hazırladığı Pixel 2 ‘nin tanıtım tarihi Google tarafından paylaşılan video ile ortaya çıkmış oldu.

Google, yine kendi bünyesinde bulunana dünyanın en büyük video arama motoru olan Youtube’a yüklediği ilginç video ile bir takım kullanıcı sorularına yer vererek hazırladığı video da ‘Telefonumun bataryasının sorunu ne?’, ‘Niye depolama alanım sürekli dolu?’, ‘Niye çektiğim fotoğrafların çoğu bulanık?’ gibi soruların sonunda, tüm soruların 4 Ekim’de cevap bulacağını belirtirken; telefonu değiştirmeyi düşünenler için de bir not bırakarak 4 Ekim’i beklemelerini söylüyor.

Ayrıca video sonunda ki link’e tıklayarak ulaşacağınız sayfada e-posta adresinizi ve ülkenizi belirterek Pixel 2 ile ilgili bilgilendirme de alabilirsiniz.

Gerek fiyat yapısı gerek diğer özellikleri ile yeni lansmanları yapılmış olan iPhone X, Galaxy Note 8 gibi alternatif cihazlar karşısında nasıl bir strateji ile çıkacağı merak konusu olmaya devam eden Pixel 2’nin detaylarına hep beraber 4 Ekim’de erişmiş olacağız.