Pixel 2 Googlein Tasarim Sirlari Ortaya Cikti

Pixel 2: Google’ın Tasarım Sırları Ortaya Çıktı

Galaxy Note 8 tartışmaları ve iPhone 8 fiyat artışları kullanıcıların dikkatini son aylarda çekmiş olabilir, ancak Google GOOGL +% 0.11’In Pixel 2 ve Pixel 2 XL her ikisinden daha iyi sonuçlanıyor olabilir. Ayrıcalıklı yeni resimlere baktığımızda, kesinlikle bunu çekebilecek bir tasarıma sahip …

Popüler akıllı telefon aksesuar sitesi MobileFun ile çalışarak , Ticari Olguların içinde Pixel 2 ve Pixel 2 XL’in ilk görüntülerini Olixar tarafından elde edildi. Galaxy Note 8’in polarize edici kavisli kenarları ve iPhone 8’in üst çerçevesi kesiksiz şık cihazları gösteriyor.

Google’ın bu şık tasarımını yalnızca daha büyük Pixel 2 XL ile sunacağını düşündüğü birkaç sızıntıdan sonra Olixar, Google’ı, geçen yılki iki telefonun büyüklükleri dışında özdeş hale getirme politikasına devam ettiğini gösteriyor.

Pixel 2 Googleın Tasarım Sırları Ortaya Çıktı 1

Aslında hem Pixel 2 hem de Pixel 2 XL LG G6’ya benziyor ancak LG’nin beklediği şaşırtıcı değil, daha önce olduğu gibi HTC tarafından daha önce kutulanmış olan Pixel’i Ve Pixel XL.

Peki bu konuda ne kadar heyecanlıyız? Peki Olixar’ın yıldız performansı var. Tüm işaretler , Galaxy Note 8 ve iPhone 8 için tasarımlarının da yerinde olacağını öngörürken , iPhone 7 ve Galaxy S8 için tasarımları çiviledi .

Ayrıca Olixar, temel FlexiShield serisi için 5.99 $ ‘dan başlayan fiyatlarla ön siparişten iki satır Pixel 2 ve Pixel 2 XL kasasını koydu ve MobileFun, İngiltere ve ABD web sitelerinde de güvenini teyit ettikten sonra onları listeliyor.

Ancak önemli bir ihmal var: Pixel 2 ve Pixel 2 XL’nin üst veya alt görüntülerini alamadım ve Google’ın Apple’a karşı açık bir avantajı kaldıracağı ve kulaklık jakını çıkarmayacağı konusunda bir konuşma var .

Google’ın en büyük sorunlarının boyut olarak (Pixel 2 XL’in en az 6 inç olması bekleniyor) olmasına rağmen hala bazı gizemler devam ettiği için, daha fazla fiyat artışı ve Google’ın yeterince hisse senedi sunma konusunda kötü niyetli olmadığı.