Pixel 2 ve 2XL kilifi goruldu Yeni Pixel sasirtabilir

Pixel 2 ve 2XL kılıfı görüldü, Yeni Pixel şaşırtabilir!

Google’ın yeni amiral gemi modeli olacak Google Pixel 2’nin kısa süre önce sızıntı kılıfları internet ortamında görüldü. İşte tüm detaylar!

Google Pixel 2 için henüz alakalı bir sızıntı gelmiş değil. Ancak kısa süre önce sızan kılıflar ile cihaz hakkında birçok detay hakkında bilgi sahibi olmak mümkün oluyor. Slashleaks’in paylaşmış olduğu Pixel 2 koruyucu kılıfları başlığına sahip kılıflar oldukça tuaf bir kamera yuvasını barındırıyor. Elbette kameranın nasıl bu halde olduğu veya niçin bu şekilde olduğu hakkında bir bilgi bulunmuyor olsa bile Pixel’deki 12.3MP‘lik kameradan daha iyi bir şekilde geleceği kesin.

Pixel 2 ve 2XL farklı olabilir!

Görüntülere bakıldığında cihazda 3.5mm kulaklık girişinin henüz daha yer aldığı görülüyor. Bu bakımdan bu girişinin kaldıracağı iddiaları artık çöp diyebiliriz. Cihazın parmak izi tarayıcısı için de bir yuvanın açıldığı belli oluyor. Slashleaks’in elinde olan Pixel 2XL kılıfına bakıldığında ise daha tuaf biçim ortaya çıkıyor. Bu kılıfta ise kamera için açılmış olan yuva şekli biraz daha normal gibi. Bu bakımdan Google iki farklı telefonda farklı kameralar yerleştirecek diyebiliriz. Şimdilik bu fark belirsiz olsa bile bir model çift kamerayla gelecek.

Pixel 2 ve 2XL kılıfı görüldü Yeni Pixel şaşırtabilir 1

Cihaza önden baktığımızda ise tam olarak çerçevesiz bir tasarımla geldiği görülüyor. Fakat bu durum kesin olmayabilir. Pixel 2 modellerinin farklı görünmesi ise pek akla yatıcı bir durum değil. Elbette yeni sızıntılarla bu bilgilerin doğruluğunu ilerleyen zamanlarda ölçeceğiz.