Pinterest 1

Pinterest Pazarlamasına Başlamak için 4 Tavsiye

Pinterest’in bu yılki yaratıcı küçük işletmeniz için pazarlama stratejinizin bir parçası olmasını mı arıyorsunuz? Bu yazımızda, işletmeniz için yeni bir başlangıç için en iyi Pinterest ipuçlarını paylaşacağız. İşte Pinterest pazarlama ipuçları;

İş Profiline Dönüştür

Pinterest’te bir işletmeyi işletme hesabı olmadan işletemezsiniz. Yapması kolaydır — ayarlara gidin (şu anda sağ üst köşede) ve bir ticari hesaba geçin.

Alanınızı Onaylayın

Bunu neden yapıyorsun? Etki alanınızı onaylayarak, Pinterest’in meta-verilere ve etki alanı yetkilisine (sitenizin internette genel olarak nasıl sıralandığına ilişkin süslü bir kelime) erişim izni veriyorsunuz. Meta veri güçlüdür! İşte bir örnek – blog postanızın başlığının, yalnızca Pinterest’in değil, aynı zamanda arama motorunun optimizasyonunun da amaçlarına yönelik, bu yazı için alakalı anahtar kelimeleri olması gerekir. Anahtar kelimeli bir başlık, içeriğinizin ne hakkında olduğunu ve arama akışında nasıl sıralanacağını Pinterest MORE içeriğine verir.

Pinterest Pazarlama

Youtube Ve Instagram Hesabınızı Onaylayın

Bunu neden yapmak istiyoruz? Bu hesapları bağlayarak, hesabınıza ürünler, yayınlar (Instagram) veya videolar (YouTube) atamak için hoş bir kelime ekleyebilirsiniz.

İnsanlar, diğer OTHER platformlarından Pinterest’e içerik kaydederken bu harika bir yöntemdir. Ayrıca, markanızı daha fazla paylaşarak içeriğinizi soğuk bir kitleyi sıcak bir izleyici kitlesine dönüştürmenin harika bir yoludur.

Pin Oluşturma Öğrenin

Pin reklam öğesi önemlidir, ancak zamanla gelişir. Hedef kitlenizin neyi sevdiğini ve onları neyin tıklattığını öğreneceksiniz. Canva’ya gitmeyi ve önceden hazırlanmış şablonlarından bazılarını seçmeyi ve fikirleriyle çalışmayı öneririz. İnsanlar her gün başarıyla Canva kullanıyor. Marka renkleri kullanın, logonuzu bırakın ve metnin okunmasının kolay olduğundan emin olun.