pinterest para kazanma 1

Pinterest Nedir Ve Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

Pinterest, Facebook & Co.’nun yanında, birçok amaç için yararlı olabilecek başka bir sosyal ağın yanındadır. Bir yandan, bu yayıncılar için çok iyi bir trafik kaynağı olarak kullanılabilir ve diğer yandan Pinterest bile dolaylı olarak para kazanabilir. Tam olarak Pinterest nedir ve ondan nasıl para kazanabilirsiniz?

Pinterest Nedir?

Hala Pinterest’i tanımayan birçok insan var. Sebebi, çoğu zaman Facebook’un tercih edilmesidir. Pinterest, resimlerle daha çok çalışan yaratıcı insanlar için daha uygundur. Bu ağ iletişim için daha az uygundur. Pinterest’in temel işlevi görüntüleri paylaşmasıdır. Resimler sanal pin panosuna konulabilir, kullanıcılar bu “pinler” denilen sözleri tekrar paylaşabilir ve yorum yapabilir.

Pinterest para kazanma

“Pinterest nedir” sorusunu basit bir şekilde belirtmek gerekirse: Sanal bülten panolarında resim koleksiyonlarını kaydetme işlevi olan sosyal bir ağdır. Dünya çapında, Pinterest’in 30’dan fazla dilde 100 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Platform ilk olarak 2010 yılında yayınlandı.

Ortaklık Bağlantıları Aracılığıyla Pinterest İle Para Kazanın

Bu yöntemle kendi web sitenize bile ihtiyacınız yok. Amazon’daki küçük ürün nişlerinden uygun pin panoları oluşturursunuz. Daha sonra ürünlerin linklerini veya resimlerini bülten panolarında paylaşırsınız. Bu, kullanıcıların linklere tıklamasını sağlayacak ve satın aldığınızda komisyonunuzu alacaksınız. Bu yöntem çok basittir ve aynı zamanda nispeten hızlıdır.

Pinterest İle Para Kazan

Blog veya niş bir siteyseniz, Pinterest üzerinden trafik oluşturabilirsiniz. Bu, kullanıcıları web sitenize getirecek ve günün sonunda size daha fazla satış veya potansiyel satış sağlayacaktır. Ayrıca bir diğer yazımızda Instagram uygulamasıyla nasıl fazla beğeni alabilirsiniz? Bu sayede hem Instagram hem de Pinterest para kazanabilirsiniz.