pes 2018 1

PES 2018 Konami tarafından duyuruldu, İşte tüm detaylar

PES 2018 Konami tarafından kısa süre önce duyuruldu. PES 2018 artık daha gerçekçi ve yeni arayüzle geliyor…

Kısa süre önce bir rapor gündemi meşgul etmişti. Bu meşguliyet PES 2018 hakkındaydı. Çıkan iddialardan hemen sonra Konami tarafından resmi bir şekilde PES 2018 duyurusu yapıldı. Yapılan resmi duyuruya göre oyun: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 14 Eylül 2017‘de çıkış yapacak. Çıkacak yeni oyun birçok yenilik ve özellik sunacak.

pes 2018 stadyum

Yepyeni Mekanikler Geliyor!

Yapılmış olan açıklamalardan elde edilen bilgilere göre PES 2018, yeni mekanikleri sunacak. Oyunda şuan bile yer alan mekanikler daha iyi duruma getirilecek. Mekaniklerden sadece biri topu koruma mekaniği olarak biliniyor. PES 2018 ile çok daha etkili topa kalkan olunabilecek. Serbest vuruş veya penaltı vuruşları baştan düzenlendi. Bu bakımdan yeni iki mekanik kullanıcıyı etkileyecek şekilde geliyor.

pes 2018 görüntülers

Oyun Modları Yenilendi!

Ayrıca Random Selection Match ve Online Co-Op isminde iki yeni oyun modu geri geliyor. Bu modlardan bahsedecek olursak eğer Online Co-Op ile 2-2 veya 3-3 maçlar düzenlenebilecek. Tüm bunların yanı sıra PES League ve Master League modlarıda yenilenerek geliyor.

pes 2018 soyunma

Tasarım Değişiyor, Futbolcular Değişiyor!

Transfer sistemleri iyileştirildi ve maç öncesi röportajlar ile soyunma odası görüntüleri ve sezon turnuvaları gibi birçok iyileştirme yapıldı. Yenilenen PES 2018 bunlarla sınırlı kalmayıp, yeni sunum tarzıyla çıkış yapacak. İlk olarak menü ve kullanıcı arayüzü tasarımı değişiyor.

pes 2018 görüntüler

Real Capture İle Daha Gerçekçi!

Grafikler daha fazla iyileştirilerek gelirken, Real Capture teknolojisiyle stadyumlar birebir neredeyse aynı görünecek. Bu bakımdan hissiyat tavan yapacak diyebiliriz.
Elbette futbolcuları da unutmadık. Futbolcular daha gerçekçi ve iyileştirilmiş şekilde gelirken, yeni sürüm için her şey baştan tasarlandı. Formalar bile yeniden detaylandırıldı.