Android widget 1

Performansı Artıran ve Görünen En İyi Android Widgetlar

Ana ekranınızı kolayca tadını çıkarabileceğiniz bazı şaşırtıcı toplama seçenekleri ile ana ekranınızı dekore etmek için kullanabileceğiniz en iyi Android widget sizlere göstereceğiz. Öyleyse aşağıdaki bu uygulamalara bir göz atın.

Android widget

Dashclock Widget

Bu noktada tanıtabileceğiniz diğer Android widget kıyasla en iyi bilinen ve sıradışı olanı. zahmetsizliği ve çerçeve konunuzla kendisini koordine etme kapasitesi mükemmel. Bu en İyi Android Widget’ların fikri temel, bu yararlı verileri göstermektedir. Mevcut iklim, yeni posta talimleri, bir sonraki alarm veya günün planlaması hakkında önemli veri parçalarını gösterir. Aynı şekilde, genişletilmiş işlevselliğe sahip ekstra cihazlara ihtiyaç duymanız durumunda birkaç genişletme desteği de vardır. Temel fakat yoğun ve en iyi yanı tamamen ücretsiz!

Pil Widget

Batarya durumunuzu izlemek için Google Play Store’da erişilebilen olağanüstü bir widget. Yerel bir hızölçer tarzında bir batarya kontrol ölçer sunar. Uygulama ayarlarının içindeki bir aracın gölgesini ve boyutunu hızlıca değiştirebilirsiniz. Ayrıca, uygulamayı açtığınızda nokta batarya kullanımı ince unsurları göstermektedir.

Hava Durumu

Keyifli bir iklim aygıtı aramanız durumunda, bu noktada, bu durum tuzağa düşebilir. Flip-takla tarzında bir saat gadget’ı ile eski HTC iklim cihazlarının titreşimini geri getiriyor. Saate dokunduğunuzda sizi uyarmaya yönlendirirsiniz ve iklim sizi mevcut ve gelecek iklim ile ilgili her bir kavrayış görebileceğiniz  hava uygulamasına geçirir. Yani, android için en iyi ücretsiz widget’lardan biridir.