notebook 7 spin 20185 1

Parmak izi okuyuculu yeni Samsung Notebook 7 Spin ortaya çıktı

Samsung’un yeni laptop modeli Notebook 7 Spin’in bazı donanımsal özellikleri ve tanıtım tarihi paylaşıldı. Farklı ihtiyaçlara uyum gösterebilme amacıyla özelleştirilmiş olan laptop, sahip olduğu özelliklerle türünün tek örneği. Bilgisayarla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

International Consumer Electronics Show, yani kısa adıyla CES etkinliğinin tarihi yaklaşıyor. Etkinliğin en dikkat çeken katılımcılarından birisi olan Samsung, etkinlik tarihine günler kala sıra dışı laptop modeli Notebook 7 Spin hakkında bazı detaylar paylaştı.

Notebook 7 Spin

Notebook 7 Spin özellikler

Notebook 7 Spin, Samsung’un söylemiyle “özel ihtiyaçlara uygun olarak özelleştirilmiş” bir laptop modeli. Windows Hello destekli parmak izi sensörüne sahip olan laptop, 360 derece dönebilen dokunmatik ekrana ve 43Wh batarya kapasitesine sahip. Bu da laptobun uzun bir süre şarj edilmeden kullanılabileceği anlamına geliyor.

Active Pen (ayrı satılacak) ile birlikte kullanılabilecek olan laptop, Samsung’un Studio Plus yazılımı yüklü şekilde satışa sunulacak. Bu yazılımlar kullanıcılara video ve fotoğraf düzenleme işlemlerinde yardımcı olacak.

Samsung donanım özelliklerini paylaşmadı. Notebook 7 Spin hakkında daha fazla bilgi edinmek için 9 Ocak tarihinde başlayacak CES 2018 etkinliğini bekleyeceğiz. Bakalım yeni Spin, serinin diğer modellerine kıyasla ne gibi farklılıklara sahip olacak.