160527152010 porsche 911 carrera cabriolet 4s 2017 full 169 1

“Param olsa bir daha alırım” dedirten, yılın en iyi otomobil modelleri

Carscoops, otomobil sahiplerine yönelik bir anket düzenleyerek yeni otomobillerden hangilerinin kullanıcılarını memnun bıraktığını araştırdı. Birçok araç sahibinin katıldığı bu devasa anketin sonuçları haberimizde.

Otomobillerle alakalı tüm bilgilerin ve haberlerin bulunduğu Carscoops, otomobil sahipleriyle çarpıcı sonuçlar ortaya koyan bir anket yaptı. Yeni otomobil modellerinden hangilerinin kullanıcısını memnun bıraktığını anlamaya yönelik olan anket, yılın en iyi 5 otomobilini ortaya koydu. İşte o modeller:

5-Ford F-350

2017 ford f350 0

Ford’un en çok dikkat çeken modellerinden olan F-350, otomobili kullananlar tarafından paylaşılan bilgilere göre oldukça iyi bir sürüş deneyimi sunuyor. Otomobili kullananlar F-350’den o kadar etkilenmiş ki, kullanıcıların yüzde 90’ı aynı modeli yeniden alabileceklerini iddia ediyor.

4-Lincoln Continental

2017 lincoln continental 0

Kullanıcılarının yüzde 91’inden olumlu görüş alan Lincoln Continental, sürüşe yardımcı teknolojileri ve rahatlığıyla ön plana çıkıyor.

3-Chevrolet Corvette C7

Hennessey HPE700 TwinTurbo Corvette Stingray 01

Kullanıcılarının yüzde 91.2’si tarafından sevilen ve önerilen bu model, kendi neslinin son üyesi olarak değerlendiriliyor. Gelecek sene satışa sunulacak olan C8’de bazı radikal değişiklikler yapacak olan Chevrolet, belki de bu anketin üçüncü sırasında bulunan otomobile bakmalı ve bu değişiklik planlarını rafa kaldırmalı.

2-Porsche 911

porsche 911 gt3 0

Etkileyici sürüş özellikleri, konforu ve sade görünen, ancak gözden kaçmayan tasarımıyla yılların deneyimini üzerinde taşıyan Porsche 911, kullanıcılarının yüzde 92.1’inden olumlu not aldı. Günlük kullanıma da son derece uygun olan otomobil, birçok kullanıcısının söylediğine göre kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.

1-Tesla Model S

tesla model s 00

Tasarımı, güvenliği, gücü, çağının ötesinde teknolojisiyle yılın en çok konuşulan modellerinden birisi olan Tesla Model S, kullanıcılarından yüzde 92.5 oranında olumlu oy alarak Carscoops tarafından düzenlenen ankette ilk sıraya yerleşti ve Tesla’nın ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.