Screenshot 20180809 150954 Drive wm 728x467 1

Dünyanın en küçük akıllı telefonuyla tanışın: Palm Pepito

Büyük ekranlı akıllı telefon furyasından bıktıysanız ve eski modelleri özlüyorsanız, 3.3 inç ekranlı Palm Pepito bir sonraki telefonunuz olabilir.


2011 senesinde Pre 3 modelini satışa sunmasından bu yana akıllı telefon sektöründe varlık göstermeyen Palm, yeni ve son derece küçük bir telefonla geri dönüyor. “Pepito” kod adına sahip olan bu yeni telefon, yalnızca 3.3 inç ekrana sahip.

İşte akıllı telefonun özellikleri:

Palm Pepito özellikleri

  • 3.3 inç ekran boyutu (LCD), 720p ekran çözünürlüğü
  • Snapdragon 435 işlemci
  • 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı
  • Android 8.1 işletim sistemi

Dünyanın en küçük akıllı telefonu olma unvanını ele alacak bu cihazın 3 GB RAM’e, 32 GB depolama alanına ve Android 8.1 işletim sistemine sahip olması gerçekten ilginç. Akıllı telefonlar ortaya çıktığından beri büyük ekranlı cihazları tercih etmeyenler için küçük modeller üretiliyor, ancak hiçbiri böylesine güçlü özelliklere sahip değildi. Bu özellikleriyle Pepito, boyu küçük olsa bile gayet marifetli olduğunun sinyallerini veriyor.

Şimdilik akıllı telefonun ne zaman ve nerede satışa sunulacağı bilinmiyor. Titanyum ve altın rengi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak Pepito, küçük telefon isteyen ancak Android Go’dan çekinen kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaracaktır.

Şunu da belirtmek gerekiyor ki telefonun özellikleri henüz resmileşmiş değil ve değişiklik gösterme ihtimali mevcut.

Kaynak