Sades Oyuncu Kulaklığı

Oyuncuların Gözdesi Olan SADES: TPOWER Artık Türkiye’de

Sades, yeni kulaklık modeli olan Tpower’ı Türkiye’de de piyasaya sürdü. Süper hafif ve ergonomik bir ürün olması ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor.


Ünlü oyun aksesuarları üreticisi olan Sades, kulaklık, mouse, mouse pad ve klavye gibi güçlü ürün gamına sahip bir marka olarak oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmış durumda. Marka şimdi de etkileyici kulaklık modellerinden olan Tpower’ı ülkemizde online platformlarda yerini aldı.

200 gram ağırlığa sahip olan Tpower kullanıcısına kusursuz bir konfor deneyimi yaşatmak amacıyla tasarlanmış. Yumuşak deriden kulaklık içi doku ve kulakları tamamen kapatarak dışarıdan ses girişini önleyen kulaklık tasarımı, ürünün en beğenilen ergonomik özellikleri arasında yer alıyor. Ürün aynı zamanda 9 farklı ayarlama moduyla başa mükemmel şekilde oturuyor.

Ses kalitesi olarak bakıldığında ise 40 mm hoparlörü ile mükemmel bir stereo ses deneyimi sağlayan ürün, farklı yönlere çevrilebilme özelliğiyle öne çıkan esnek bir mikrofona da sahip. Tpower’ın kullanımı son derece pratik olan mikrofonu, sesin mükemmel bir şekilde iletilmesini sağladığı gibi, oyun dışında kolaylıkla gizlenebiliyor.

Fiyat Performans
Tpower’ın öne çıkan önemli özelliklerinden bir diğeri, fiyat / performans noktasında yarattığı müthiş fark. Piyasada bulunan benzer tasarıma ve teknik özelliklere sahip oyuncu kulaklıkları yüksek fiyatlarıyla alım gücünü zorlarken, Tpower hesaplı bir ürün olması sebebiyle farklı bütçelere hitap edebiliyor. Tpower’ın, yüksek performans ve uygun fiyat skalasında bir ürün arayışında olanlar için biçilmiş kaftan olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Ayrıca Sades Türkiye web sitesini oyun dünyasına da sundu. Sades Türkiye web sitesi, tüm ürünlere detaylı bir şekilde yer vermesinin yanı sıra, kullanıcılara online alışveriş fırsatı da sağlıyor.