oyun

Oyuna sinirlenen adam, annesini başından vurarak öldürdü!

28 yaşındaki Matthew Nicholson, oyundan kaynaklanan bir nedenle sinirlenerek ebeveynleriyle tartıştı ve tartışma sonucunda evinde bulunan silahla annesini başından vurarak öldürdü. Polis, Nicholson’ın oyun konsolunun kırılmasına sinirlendiğini paylaştı.

Kaliforniya’nın Ceres kentinde son derece üzücü bir olay yaşandı. Ebeveynlerinin evinde yaşayan 28 yaşındaki Matthew Nicholson, oyun oynadığı sırada bir sebepten ötürü sinirlenerek 68 yaşındaki annesi Lydia Nicholson ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından odadan ayrılan annesi, Matthew’ın bağırmasının ardından tekrar odaya girdi ve ikili yeniden tartışmaya başladı. Polis tarafından paylaşılan bilgilere göre bu sırada Matthew’ın kullandığı sanal gerçeklik seti düşerek kırıldı. Bu durumdan annesini sorumlu tutan Matthew, evinde bulunan silahı alarak annesi ve babasına ateş etmeye başladı. Annesini başından vuran ve silahı babasına yönelttiği sırada tutukluk yapmasıyla birlikte evden kaçan adam, polisin çalışmalarıyla kısa sürede yakalandı.

Matthew Nicholson

“Akıl sağlığı bozuktu”

Üzücü olayın yaşanmasının ve Matthew’ın yakalanmasının ardından açıkla yapan bölge polisi, Matthew’ın akıl sağlığının yerinde olmadığını öğrendiklerini paylaştı. Matthew’ın annesiyle tartıştığı sırada hangi oyunu oynadığı henüz bilinmiyor.