Overwatch yeni kostüm

Overwatch’a yıl dönümü etkinliğinde eklenecek kostümler sızdırıldı

Overwatch’a ait resmi bir Twitter hesabı, oyunun yıl dönümü etkinliğinde eklenecek olan kostümlerden bazılarını yanlışlıkla paylaştı. Paylaşılan video kısa süre içerisinde kaldırıldı ancak oyuncular videoyu YouTube’a yüklemeyi başardı.

Son zamanların en çok konuşulan oyunlarından birisi olan Overwatch’un yıl dönümü etkinlikleri belli oldu. Blizzard, oyunun beta sürecinin resmi olarak tamamlanması şerefine oyuna korsan temalı yeni kostümler ekleyecek.

Kostümler, Overwatch Brezilya’nın resmi Twitter hesabı üzerinden bir videonun yanlışlıkla paylaşılmasıyla sızdırıldı. Paylaşılan video hemen kaldırıldı, ancak bu sürede bazı oyuncular videoyu indirerek YouTube’a yüklemeyi başardı. Videoda Junkrat ve Roadhog’un korsan kostümleri görülüyor.

https://youtu.be/tIVuODwxExw

Geçtiğimiz senenin yıl dönümü etkinliğinde oyuna birçok yeni kostüm ve harita eklenmişti. Blizzard’ın oyuna birçok yeni öge eklemesi oyuncuları sevindirmişti, ancak tüm bu ögeleri satın almak için 60.000 kredinin gerekli olmasından ötürü bazı oyuncular tepki göstermişti. Bakalım bu etkinlikte de buna benzer bir durum yaşanacak mı.