Jeff Kaplan

Overwatch Oyun Direktörü Jeff Kaplan’dan ilginç canlı yayın

Yaptığı açıklamalar ve katıldığı yayınlarla neredeyse tüm Overwatch oyuncuları tarafından tanınan ve sevilen Jeff Kaplan, son derece ilginç bir canlı yayın yaptı. Kaplan, süt ve kurabiyelerle şöminenin önünde oturduğu 9 saatlik bir yayın paylaştı.

Overwatch’un Oyun Direktörü olan Jeff Kaplan, oyuncuların ve tanıyan kişilerin bile anlamlandıramadığı 9 saatlik bir Twitch yayını yaptı. Kaplan süt ve kurabiyelerle birlikte şöminenin önünde bulunan bir koltukta oturarak, neredeyse hiçbir şey yapmadan durduğu 9 saatlik yayını paylaştı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen ve komik tepkilerle internette hızlı bir şekilde yayılan canlı yayın, Kaplan’ın uç uca bazı videolar sonucundan oluşturulmuş.

Yayın sırasında bazen telefonuyla ilgilenen Kaplan, bir hediye kutusu açarak Genji’nin “I need healing” (iyileştirmeye ihtiyacım var) yazan resmini çıkarmasının yanı sıra kayda değer bir şey yapmadı.

Jeff Kaplan

Overwatch hayranları “gizli şifreler” arıyor

Jeff Kaplan’ın bu kafa karıştıran videosunun neden paylaşılmış olabileceğini anlamayan oyuncular, videoda bazı gizli şifrelerin bulunduğunu düşünüyor. Overwatch’un en yeni karakteri Moira’nın yaklaşık 1 ay önce oyuna dahil olduğu düşünülürse, oyunun yeni karakterinin ortaya çıkmasına hala birkaç ay var. Elbette bu durum bazı oyuncuların 9 saatlik videoyu en ince ayrıntısına kadar incelemesine engel olmuyor.