Outlast 2 oyunu

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Resmi Olarak Açıklandı

Korku oyunları içerisinde en iyi yapımlardan biri olarak gösterilen Outlast, ilk oyunu sonrasında elde ettiği başarıyla seriyi devam ettirme kararı almıştı. Artık çıkışına az bir süre kala yeni oyun Outlast 2’nin sistem gereksinimleri de belli oldu. İşte istenen tüm sistem özellikleri.

Korku oyunu türü yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan fakat oyun dünyasında kısa sürede kendisine kalıcı bir yer edinmiş olan oyun türlerinden biri olarak değerlendiriliyor. Korku oyunu türünde ardı ardına gelen yeni yapımlar bu alanın gelişmesine katkı sağlarken bazı yapımların efsane seriler haline gelmeye başladığını da görüyoruz. İşte bu yapımlardan birisi de Outlast oyunu olmuştu. Red Barrels tarafından yayınlanan ilk oyunda bir akıl hastanesinde yaşanan korku dolu olaylar ele alınmıştı. Akıl hastalarının hastane yönetimini ele geçirerek tüm çalışanları öldürmesini konu alan oyunca kullanıcılar da inceleme için bölgede bulunan bir gazeteciyi canlandırmıştı.

Korku ve gerilim türünün en iyi yapımlarından biri olarak değerlendirilen oyunun ilk serisinde sadece gece görüşlü bir kameranın kullanılması da oyunu farklı kılan özelliklerden birisiydi. Tam anlamıyla kaçış oyunu olarak dikkat çeken yapımın beğenilmesiyle gelen ikinci seri olan Outlast 2 oyununun da yine korku dolu bir seri olması bekleniyor.

Bu kez ise yapımın açıklamasına göre korku ve gerilim unsuruna daha fazla ağırlık verilecek. Bu kez yapımda yaşanan bir cinayet üzerine araştırma yapan iki gazeteci konu ediniyor. Arizona’ya kadar uzandığı belirtilen hikayenin korku dolu olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki hafta çıkış yapacak olan yapımın son olarak ise sistem gereksinimleri açıklandı. Resmi olarak açıklanan sistem gereksinimlerine bakalım.

Outlast 2 İçin Açıklanan Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 8,10

İşlemci: AMD FX-8100 2.8 GHz işlemci ve üstü seriler ya da Intel Core i5-760 ve üstü

Ram Bellek: 8 GB

Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850 ve üstü seriler

Boş Alan: 30 GB

Outlast 2

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: En Az Windows Vista 64 bit

İşlemci: Intel Core i3 530  2.9 GHz veya AMD Phenom X3 715 2.8 GHz

Ram: 4GB

Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870

Boş Alan: 30 GB

Outlast 2 Çıkış Tarihi

Tüm bu özellikler ve sistem gereksinimleriyle bir kez daha korkuyu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak olan oyunun çıkış tarihi için yapılan açıklama ise oyunun 25 Nisan’da çıkış yapacağını ortaya koydu. Yeni seri ne kadar satış elde edecek ya da ilk seri kadar beğenilecek mi şimdilik merak konusu. PC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkacak olan oyunun nasıl bir etki yapacağını göreceğiz.