Origin Access

Origin Access Kullanıcılarına Beklenen Müjde Geldi!

Origin Access sistemi için yeni ücretsiz oyunlar ortaya çıktı. Peki, sisteme hangi yeni oyunlar eklenecek? Yeni oyunların dışında erken erişime açılacak ve erken oynama şansı sunulacak olan oyunlar hangileri olacak? Tüm detaylarıyla sisteme eklenen yeni oyunlar ve erken erişim imkanları haberimizde.

EA Games’in dijital oyun servisi olarak bilinen Origin, Sony’nin oyun konsolları için uyguladığı sisteme benzeri bir sistemi duyurmuş ve kullanıcılara aylık ya da yıllık ücretle beraber kullanım imkanı verilen Origin Access erişimi açılmıştı.

Origin Access sistemi sayesinde kullanıcılar belli bir miktar ücret ödeyerek yine EA Games’in seçtiği oyunları ek bir ücret ödemeden, doğrudan hesaplarını kullanarak oynayabiliyor. Kimi zaman standart seviyelerde seyreden oyunlar ekleniyor olsa da Origin Access sistemine zaman zaman efsane serilerde eklenmiyor değil. İşte benzeri bir haber daha geldi. Yapılan açıklama sonrasında sisteme son dönemin en çok konuşulan oyunlarının eklendiği açıklandı.

Origin Access için Yepyeni Oyunlar

Sisteme eklenen yeni oyunlar Battlefield 1 ve Titanfall 2 oyunları olacak. Çıktığı dönemde efsane haline gelen yeni seri Battlefield 1 oyunuyla beraber, ilk serisinden sonra büyük merakla beklenen Titanfall 2 oyununun sisteme eklenmesiyle, kiralık oyun sistemi bir hayli ilgi çekecek. Uzunca bir süre boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan oyunların dışında yeni müjdelerde geldi.

Origin Access

Özellikle erken erişim oyunları konusunda önemli adımlar atıldı. Bu noktada da Battlefield 1 ve Titanfall 2 oyunlarından sonra kullanıcılara FIFA 18 ilk oynanış kısmının da sunulacağı açıklandı.  Kullanıcılar diğer Origin üyelerine göre oyunu bir hayli erken deneme fırsatı bulacak. Sadece FIFA 18 oyunu içinde değil bunun dışında NBA Live 18, NFL 18 ve NHL 18 oyunlarının da erken sunulacağını belirtelim.

Temmuz ayından sonra sunulacak olan bu oyunlar içinde kullanıcıların hiçbir ödeme yapması gerekmeyecek. Sadece sisteme üye olmak için bilgisayar kullanıcılarının aylık 5 Euro, Xbox One kullanıcılarının ise aylık 12 lira gibi bir ücret ödemeleri gerekecek. Ayrıca yıllık paketler tercih edilecek olursa kampanyalara da dahil olmak mümkün olacak.