Çentik değil, çentikçik: Oppo R17’nin yeni görselleri sızdırıldı

Çinli üreticinin yeni akıllı telefonu Oppo R17, TENAA’da paylaşılan görsellerden farklı bir tasarımla yeniden kameralara yakalandı.


Oppo R serisinin yeni modeli R17, bir kez daha görüntülendi. Kısa bir süre önce TENAA’da ortaya çıkan akıllı telefon, bir hayli küçük ekran çentiği ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusuyla dikkat çekmişti. Akıllı telefonun yeni görselleri Çin’in sosyal paylaşım platformu Weibo’da ortaya çıktı, fakat paylaşılan görseller ve TENAA’daki görseller arasında dikkat çeken bir fark mevcut.

(Weibo görselleri)

TENAA’da paylaşılan görsellerde akıllı telefonun arka kameralarının yan yana konumlandırıldığı görülüyor. Öte yandan Weibo’da paylaşılan fotoğraflarda alt alta konumlandırılmış arka kameralar bulunuyor. GSMArena, TENAA üzerinden paylaşılan görsellerin F9 Pro’ya ait olabileceğini, bilgilerde bir karışıklığın yaşanmış olma ihtimalinin bulunduğunu paylaştı. Oppo, F9 Pro’nun tanıtım tarihini cihaza ait fotoğraflarla duyurmuştu ve bu fotoğraflardan kameraların alt alta olduğu görülüyordu. Ancak her iki telefonda da küçük bir çentiğin bulunması durumu çok daha karmaşık bir hale sokuyor.

R17 TENAA görseli Oppo F9 tanıtım görseli

TENAA’da paylaşılan bilgilere göre R17 6.3 inç ekran boyutuna ve 3415 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Cihaz hakkında yeni bilgilerin paylaşılmasıyla bu karmaşık durumun da çözüme kavuşacağı düşünülüyor.

Kaynak