OnePlus 5 8 e1497618417785 1

OnePlus Beklenenden Fazla İlgi Görüyor

OnePlus 5, amiral gemisi modeller içerisinde iddialı serilerden biri olmaya geliyor. Son olarak OnePlus 5 akıllı telefonları için tanıtım tarihi açıklaması gelmiş ve telefonların ön siparişleri de açıldı. Şimdi ise ilk veriler elde edildi ve ön sipariş miktarları için yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar.

OnePlus 5 her yönü ile amiral gemisi, yani üst seviye akıllı telefon serileri içerisinde yer alacak. Telefonun tanıtımı yapılmış değil fakat tanıtımdan önce OnePlus 5 serisi için özellik iddiaları konuşulmuştu. İlk özelliklerde Snapdragon 835 ve 6 GB RAM bellek gibi üst düzey donanım parçalarına sahip olacağı gündemde olan yeni seri akıllı telefonların, tanıtım tarihine de kısa bir süre kalmasıyla beraber yeni detaylarında da gün yüzüne çıktığını görmekteyiz.

Son olarak OnePlus CEO’su tarafından bir açıklama gelmiş ve telefonların ön siparişlerinin, daha doğru ifadeyle ön kayıtlarının açıldığı belirtilmişti. Şimdi ise OnePlus 5 serisinin ön sipariş istatistikleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni istatistikler ise telefonların ne kadar iddialı olduğunu da gösterecek cinsten.

OnePlus 5

OnePlus 5 Satışları Ne Durumda?

OnePlus 5 modeli için açılan ön kayıtların ilk sonuçları yayınlandı. Çin ve Hindistan genelinde tanıtımdan hemen sonra satışa çıkacak olan yeni seri akıllı telefonların, Avrupa bölgesi içinse biraz daha geç yayınlanacağı biliniyor. Bu bilgilerle beraber OnePlus 5 akıllı telefonlarının ön siparişlerinin şu an için 300.000 rakamına ulaştığı belirtiliyor. 300.000 gibi oldukça ciddi bir rakama çıkan ön kayıtların Çin ve Hindistan ağırlıklı olduğunu da ekleyelim.

Diğer bölgeler içinde yapılacak satışları düşünecek olursak yılın en çok satan telefonlarından biri olması beklenen OnePlus 5 için son olarak özelliklerin merak edildiğini söyleyebiliriz. Hem iPhone 7 benzerlik iddialarıyla gündem olan hem de donanım özellikleriyle dikkat çekecek olan OnePlus 5 modelinin tanıtımı için verilen resmi tarih ise 20 Haziran olarak açıklanış durumda. İlk satışların ise hemen ardından yapılması da bekleniyor. Ülkemizde satış durumu hakkında bilgileri de tanıtımda öğreneceğiz.