OnePlus akilli telefonunda ogrencilere yuzde 10 indirim sunuyor

OnePlus, akıllı telefonunda öğrencilere yüzde 10 indirim sunuyor

Okulda sınıf arkadaşlarınızın neredeyse tamamının elinde olmayan bir telefon olan OnePlus 5’i siz daha ucuza satın alın.

Okula döndükten sonra akıllı telefonunuzu yenilemediyseniz, OnePlus en yeni amiral gemi modeli olan OnePlus 5’in fiyatında yüzde 10’luk bir indirim uygulamak istiyor. Aslında, öğrencilere gelen bu indirim için öğrenci olduğunuzu kanıtlamanız gerekecek.

Fakat, OnePlus 5’i almak doğru bir seçim olacak mı? Düşünmek gerekiyor. Bu ayın başlarında şirket, kamera bakımından 4K ve video sabitleme özelliği eklerken yeni bir güncelleme sundu. Böylelikle OnePlus en azından 5’le gelen eksikleri iyileştirmek istediğini çalışmalarıyla göstermiş oluyor.

Bunla beraber yüzde 10, OnePlus indirimi web mağazasından yapılan sipariş için geçerli oluyor. Bu bakımdan tek başına telefon almak veya beraberinde aksesuar eklemek veya eklememek size kalmış. Şuan için mevcut olan OnePlus telefonunuz varsa eğer, yedek şarj aleti olarak kullanabilirsiniz.

Bu kampanya sadece: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Finlandiya, Avusturya, Belçika, Portekiz, Polonya, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan ve Macaristan’da açıktır. Ayrıca indirim kodunun geçerliliği sadece bir ay oluyor. Fakat öğrenciler anlaşma yaparlarsa her yıl bir kez kullanabilecekler.

OnePlus’ın böyle bir kampanya başlatması aslında kendi satış rakamlarının yükseltilmesi ve öğrencilerin elden ele bir nevi reklamının yapılmasına neden olacak. Oldukça mantıklı bir pazarlama yöntemi düşünen OnePlus başarıyı elde edecek gibi duruyor.