OnePlus 7 1

OnePlus 7 Pro: HDR10 + Desteği Onaylandı

OnePlus, yeni amiral gemisi OnePlus 7 Pro akıllı telefonunun yalnızca hızlı UFS 3.0 belleği değil, Netflix ve YouTube desteği de dahil olmak üzere bir HDR10 + ekran alacağını onayladı.

HDR10 + Sertifikası Alındı

Geçen hafta, OnePlus 7 Pro’nun bir üst ekran alacağını bildirdi. DisplayMate, yaklaşmakta olan OnePlus amiral gemisinin “çok iyi OLED ekranını” ilgili bir tweet içinde A + paneli olarak övdü. OnePlus, OnePlus 7 Pro’nun HDR10 + sertifikasını aldığını açıkladı.

OnePlus 7

Ayrıca, OnePlus bu bağlamda YouTube ve Netflix ile işbirliğini duyurdu. Cep telefonu üreticisi bugün yapılan basın açıklamasında, OnePlus 7 Pro kullanıcılarının YouTube ve Netflix’teki favori programlarının HDR10 kalitesinde keyfini çıkarmasını sağlayacak.

OnePlus’un CEO’su Pete Lau:

“Kullanıcılara HDR10 kalitesinde videolar izleme olanağı sağlamak için YouTube ve Netflix ile ortaklık kurmaktan gurur duyuyoruz ve HDR10 + sadece TV’ler için değil akıllı telefonlar için de gelecek Akıllı telefon endüstrisi için yeni bir ölçüt oluşturarak ve kullanıcılara yeni bir görsel deneyim dünyası açarak, kaliteli teknolojiyi dünya ile paylaşmada lider olmaktan mutluluk duyuyoruz. ” açıklamasında bulundu.

OnePlus DisplayMate’e göre, yeni OnePlus 7 Pro’nun akıllı telefon ekranını en yüksek dereceli A + ile derecelendirdi. VDE, cep telefonu ekranına “Gözler için Güvenlik” sertifikası verdi.