OnePlus 6T’nin Yazılımına Ait Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Hakkında bir çok detayın çıktığı OnePlus 6T’nin yazılımı hakkında bilgileri ise OnePlus UX Başkanı Crayon Hsieh, tarafından paylaştı.


Crayon Hsieh ile yapılan röportaja göre OnePlus 6T, yeni bir kullanıcı arayüzü ile kullanıcılara sunulacak. OnePlus forumunda yer alan ropörtajda Hsieh, cihazda navigasyon hareketlerini, yeni kamera geliştirmelerini ve Rahatsız Etme modu üzerinde geliştirmeler uyguladıklarını açıkladı.

Hsieh yeni jest tabanlı navigasyon sistemini açıklarken “Bir uygulamada yukarı doğru kaydırdığınızda, uygulama parmağınızı takip edecek; böylece daha doğal bir deneyim elde edeceksiniz” açıklamasında bulundu. Ayrıca kullanıcılar son uygulamalara ise ekranın altından sağ tarafa doğru kaydırma hareketi ile erişebilecekler.

oneplus 6t

Google Asistan işlevinin çalışması için ekstra bir düğme yerine güç düğmesine 0.5 saniye kadar basılı tutularak Google Asistan, açılabilecek.

Batarya tasarruffu sağlamak için ise yapay zeka destekli bir güç tasarrufu modu ile gelecek olan OnePlus 6T’de böylelikle güç tasarrufu da  sağlanacak.

Bu özellikler Android 9 Pie’ın da özellikleri olduğundan, OnePlus’ın  Android 9 Pie alacak tüm cihazlarında da bu özellikleri görmemiz oldukça muhtemel gözüküyor.