oneplus 6t
oneplus 6t

OnePlus 6T Kullanıcıları Çıldırmaya Başladı!

Kısa süre önce internet üzerinden OnePlus 6T kullanıcıları telefonun bataryasından ve ısınmasından kaynaklı isyan ediyordu. Peki son durum ne oldu?

OnePlus, kısa süre önce en son modeli 6T‘yi satışa çıkarmıştı. Genel anlamda iyi satış rakamları elde eden akıllı telefon, son zamanlarda ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde internet üzerinden isyan eden 6T kullanıcılarını gördük ve telefonun çok ısınması ile hızlı şarj tüketimi artık son noktaya gelmişti.

oneplus 6t

OnePlus 6T Herkesi Üzdü!

Reddit üzerinden 6T kullanıcılarının şikayetleri artık bitmek bilmeyen bir noktaya geldi. Batarya ömrü konusunda artık çıldıracak duruma gelen kullanıcılar bunun üstüne bir de ısınma sorunu yaşayınca ayaklanmaya başladılar. Bu sorun açıkçası birçok kullanıcıyı fazlasıyla öfkelendirmiş durumda çünkü cihazın bataryası yaklaşık 3,700 mAh değerlerine sahip.

Sorunu çözüme kavuşturmak adına her türlü yolu denediklerini belirten kullanıcılar herhangi bir çözüme varamamış. Konu hakkında henüz firmadan bir açıklama gelmiş değil ancak bu sorunun ortadan kaldırılmaması durumunda, satışlar konusunda cihaz büyük bir darbeye uğrayabilir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?