OnePlus 6T, Fiyatı ve Özellikleri İle Tanıtıldı!

OnePlus 6T, sonunda tanıtıldı. Özelliklerinin dikkat çektiğini kabul edeceğimiz cihazın, rakiplerini oldukça zorlayacağını söyleyebiliriz.


OnePlus 6T’yi resmen tanıtıldı. Sızıntılar ile birçok özelliğini bildiğimiz OnePlus 6T, kendinden oldukça fazla söz ettirecek bir cihaz. 6.41 inç 2340×1080 çözünürlüğe ve 19.5:9 en-boy oranında bir AMOLED ekrana sahip olan OnePlus 6T, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile geliyor. “Screen Unlock” adı verilen bu teknoloji, Şirketin iddiasına göre dünyanın en hızlısı…

Yine şirketin iddiasına göre OnePlus 6T, android telefonlar arasındaki en küçük alt çerçeveye sahip. Cihazın ön ve arka tarafı cam materyal tercih edilmiş. 16 MP ve 20 MP olmak üzere ikili arka kamera kurulumuna sahip OnePlus 6T’nin ana kamerasının diyafram açıklığı f/1.7 değerinde. OIS teknolojisini barındıran cihazda bir de Nightscape adlı bir gece modu bulunuyor. En iyi portre fotoğraflarını çekmeyi vadeden Cihazın ön kamerası ile ilgili detaylar ise henüz paylaşılmadı.

Oneplus 6T

Snapdragon 845 mobil platformu kullanılan OnePlus 6T, 8 GB’a kadar RAM ve 128/256 GB seviyelerinde depolama seçeneklerine sahip. 3.700 mAh’lik bir bataryası ve Android 9 Pie ve OxygenOS arayüzü ile kutudan seçeceğiniz RAM ve depolama seçeneklerine göre 549 dolardan 629 dolara kadar çıkıyor.