AndroidPIT oneplus 5t 2942 w782 1

OnePlus, kamera sorunlarını düzeltmek için Snapchat ile birlikte çalışacak

OnePlus 5T sahiplerinin Snapchat uygulamasında yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması adına OnePlus ve Snapchat birlikte çalışacak. Akıllı telefon kullanıcıları, uygulama kamerasının 2 kat yakınlaştırarak çekim yapmasından şikayetçi olmuştu.

OxygenOS 4.7.4 güncellemesi yayımlanmasına rağmen OnePlus 5T’nin Snapchat sorunu çözüme kavuşturulamadı. OnePlus bu sinir bozucu sorunla mücadele etmek adına sorunun kaynağından, yani Snapchat’ten yardım alacağını duyurdu. OnePlus ve Snapchat, amiral gemisinin kamera arayüzünü uygulamaya uyumlu hale getirme konusunda birlikte çalışacak.

hasha

OnePlus 5T neden Snapchat’te sorun yaşıyor?

OnePlus 5T kullanıcıları, akıllı telefon satışa sunulduğundan beri Snapchat uygulamasında sorunlar yaşıyor. Uygulama üzerinden fotoğraf çekilmeye çalışıldığında kamera otomatik olarak 2 kat zoom yapıyor ve bu sorun zoom ayarının değiştirilmesiyle giderilemiyor. Fotoğraflardan görebileceğiniz gibi bir diğer sorun da kameranın 4:3 varsayılan formattan 18:9 formatına geçiş yapması. OnePlus her iki soruna da çözüm getirmeyi umuyor.