oneplus 5 back 4 1

OnePlus 5T’nin hızlı şarj teknolojisi “biftek yeme” yarışmasına dahil oldu!

Ünlü YouTube yayıncılarından Zachary Anderson, OnePlus 5T’nin hızlı şarj teknolojisi VOOC’yi biftek yeme yarışmasında geçmeye çalıştı. Videoyu haberimizden izleyebilirsiniz.

Sektöre bomba gibi bir giriş yapan ve satışa sunulduğu ilk saatlerde rekor kıran OnePlus 5T, donanımı ve şık tasarımıyla rakipleri arasında kendini belli ediyor. Diğer cihazlar yerine bu telefonun tercih edilmesinin birçok nedeni var ve bunlardan birisi de VOOC hızlı şarj teknolojisi. Aslında Oppo’ya ait olan fakat aynı şirkete dahil oldukları için OnePlus modelleri tarafından da kullanılan hızlı şarj teknolojisi, YouTube yayıncısı Zachary Anderson tarafından sıra dışı bir teste tabi tutuldu.

Anderson, Teksas’ın ünlü biftek yeme yarışmalarından birisinde OnePlus 5T’nin VOOC teknolojisine meydan okudu. Yarışmanın kuralları son derece basitti. Anderson verilen süre dahilinde 2 kiloluk bifteği bitirecek, OnePlus 5T ise şarjını tamamen dolduracaktı. İlginç ve bir o kadar da eğlenceli videoyu aşağıdan izleyerek yarışmanın galibini görebilirsiniz: