OnePlus 5 2 1

OnePlus 5 Resmi Görseli Paylaşıldı

Akıllı telefonların amiral gemisi katili olarak gösterilen OnePlus 5 serisi için sonunda beklenen haber geldi. Tüm iddialardan sonra resmi olarak OnePlus 5 görselleri paylaşıldı. İşte tüm detaylar.

Hemen her sene amiral gemisi akıllı telefonlara rakip olduğu belirtilen OnePlus serisi akıllı telefonların öne çıktığını görüyoruz. Özellikle Apple’ın akıllı telefonlarına en iyi alternatiflerden biri olarak gösterilen OnePlus akıllı telefonlarının, fiyat aralığının da daha ideal olması kullanıcıların bu serilere olan ilgilerini de bir hayli arttırmaya başladı. Tüm bu yönleriyle beraber amiral gemisi katili olarak ünlenmiş olan OnePlus akıllı telefonlarının şimdi ise OnePlus 5 serisi ile gündeme geldiğini görüyoruz.

Yine maksimum teknik özellikleriyle beraber gelecek olan OnePlus 5 akıllı telefonlarının ise sürekli yeni özellikleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Uzun bir süredir konuşulan ve ortaya çıkan bu özellikleriyle beraber artık şekillenmeye başlayan telefonların son olarak ise görselleri paylaşılmıştı. Yeni seriye ait olduğu belirtilen ve iPhone 7 Plus modeliyle çok benzer bir kasaya sahip olan akıllı telefonların bu görsellerinden sonra artık tanıtımında çok kısa bir süre sonra yapılması bekleniyordu. Fakat sürpriz bir haber geldi ve OnePlus beklenmedik bir şekilde beklenen telefonlarının fotoğrafını paylaştı.

OnePlus 5

OnePlus 5 Nasıl Bir Telefon Olacak?

Teknik özellikler bir kenara dursun telefonların tasarımları konusunda birçok detayın ortaya çıktığını belirtelim. Tanıtımdan önce yapılan sürprizle paylaşılan OnePlus 5 fotoğrafına bakacak olursak yeni serinin gerçekten de iPhone 7 Plus modeline benzediğini görüyoruz. Arka kısımda yatay çift kamera kullanımı yapıldığı görülen akıllı telefonların, çok daha ince kasaya sahip olacağı da görülüyor.

Tasarım kısmında iPhone 7 Plus’ın ikizi olarak değerlendirebileceğimiz telefonun tabi ki net tanıtımını görmeden tasarımı kesin olarak söylemek mümkün değil. Bunun dışında telefonların Snapdragon 835 işlemcileri ve en az 6 GB RAM bellek miktarı gibi üst düzey özelliklere de sahip olması bekleniyor. Tüm bu özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonların tanıtımına da çok kısa bir süre kaldığını da belirtelim.