OnePlus 5

OnePlus 5 Özellikleri Bir Kez Daha Görüldü

Amiral gemisi akıllı telefonların en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen OnePlus serisi, fiyatlarıyla amiral gemisi akıllı telefonlara karşı en çok tercih edilen serilerden biri olarak biliniyor. Son olarak serilere eklenecek olan yeni model OnePlus 5 telefonlarıyla gündem de olan markanın, yeni seri akıllı telefonlarıyla ilgili olarak da sürekli yeni detaylarda paylaşılmaya devam ediyor. İşte OnePlus 5 hakkında ortaya çıkan son detaylar.

OnePlus serisi kullanılan üstün özellikler ve üstün özelliklere karşın uygun fiyatlarıyla dikkat çeken serilerden birisi. Zaten bu yönüyle amiral gemisi akıllı telefonlara karşı en iyi alternatiflerden biri olarak değerlendirilen OnePlus serisi, her sene yenilenen modellerle de dikkat çekiyor.

Tüm ilgiyi üzerinde toplayan yeni serinin elde ettiği bu başarıyla beraber her yeni telefonu da daha fazla ilgi çekmeye devam ediyor. Son olarak OnePlus 5 telefonlarının geleceğini ve serinin en başarılı telefonunuz göreceğimizi de biliyoruz. Bu noktada markanın yeni seri akıllı telefonları için merakla beklenen detaylarda ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu noktada yeni seri akıllı telefonların sistem özellikleriyle ilgili olarak da yeni bilgiler gelmeye başladı.

OnePlus 5

OnePlus 5 Nasıl Bir Seri Olacak?

İlk olarak yeni seri akıllı telefonların işlemci kısmında amiral gemilerini yakalayacak bir teknoloji kullanacağı belirtiliyor. Snapdragon 835 serisi işlemcilerle beraber gelecek olan akıllı telefonların en az 6 GB RAM bellek miktarına sahip olacağı da belirtiliyor. Bunun yanında 8 GB RAM bellek miktarı da bulunduran ikinci bir modeli de olması beklenen OnePlus 5 akıllı telefonlarının, 64 ve 128 GB depolama alanları sunacağı da belirtiliyor.

3300 mAh değerinde bataryalar ve 16 MP + 20 MP değerinde çift arka kamera gibi detaylarla dikkat çekecek olan OnePlus 5 akıllı telefonlarının fiyatının ise 479 dolar civarında olması bekleniyor. OnePlus 5 serisi için beklenen tüm bu özelliklerin ise 20 Haziran tarihinde netlik kazanacağını da belirtelim. Bu tarihte tanıtımı yapılacak olan akıllı telefonların çıkış tarihi hakkında da bilgiler elde edilmiş olacak.